IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, June 24, 2011

Father's Day Celebration

gile lama baru nk update kan

ok meh tgk CC yang anak2 babah order
kami share2 duit beli..hahaa sbb ujung bulan, so sume pn pakat tong2 la
majlis sambutan dibuat kt umah aku
sbb babah pn tak pernah jejak kaki lg
so sekali harung la

rase seronok plak ramai2 datang lepak umah aku
lagi seronok kalo dpt masak sdiri
tapi kalo korg nk tau, mama aku tu, dia jenis mmg kalo dtg umah org, xsuke susahkan org
lagi2 kalo anak sdiri
hahaa

dia takut anak penat nk masak la...
penat nk basuh pinggan la..

so dia dtg ari tu bwk KFC siap ngan paper plate & paper cup lagi
pakai2 teros buang

padahal aku ok jek kalo nk masak kasi tetamu makan
hehee tapi lagi syiok gini
dpt aku rehat :-)
best kan mama aku..hahahaa
terbaek la ma!!!

meh show2 gambar BABAH
ini la SARJAN RAZAK..
Selamat Hari Bapak..heheee
babah ni sgt2 sporting ngan anak2..jarang la nampak dia marah anak2
dulu even aku degil jahat pn dia menten lagi..takde la aku kena penampor sbb kejahatan aku dulu..dia just nasihat jek ckp jgn buat jahat, sian mama..hahaa lebey kurang gitu la ayat dia
sebab tu aku baik skrg..hahahaa

pastu kalo gi soping kan time nk raya, aku suke pegi ngan babah
time tu budak2 la lagi kan
sebab babah ni suke amik benda mahal sbb bagi dia mahal xpe janji kualiti
hahahaa tapi mama dok jeling jek sbb mama yg kena bayar..hahahaa

bile ingat balik susah senang babah & mama besarkan anak2, rasa iskhh bile la plak aku nk kasi dorg senang ni

insya Allah impian aku nk bawak dorg pegi MEKAH..
takpe la hari Jumaat yg mulia ni aku kasi la canang isi hati aku kan
mana tau termakbul..dr dok simpan hajat dlm hati jek

amin.....

kepada babah: (aku tak pasti dia baca ke tak)
tq sebab jadi babah yang terbaek utk kitorg
sayang babah sgt2...

7 comments:

Gieyana said...

wahh..mmg best lah kdg2 mkn2 n celebrate camni..cantik CC tue..:D

AdanyaKauUntukku said...

tak celebrate pun..
sume sakit2 je kat umah tuuuu

Iela Fazielah said...

mama ko mmg sporting la syan...hepi fathers day buat babah ko n babah aku jugak

sall said...

Waaa... beruntung ko dpt mama n babah yg sgt2 sporting giler. Aku ingt lg masa ko buat open house, babah ko sg peramah dan penyenyum orgnya. Aku tumpang happy, Ayah aku seorg pengkaji bumi :)

saiazuan said...

cupcakes n kfc :D

jalan2 sini :D

list move bulan depan
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/upcoming-july.html

Myra Jay said...

Bestnyer dapat mkn key ep si (KFC).. hehee..
Cupcakes lak nmpk sedap :)

ALoNa CintamaniszLite said...

ngee..sapra (alas makanan tuuu...) pun pakai buang..hehe..senang, kan. Abes leh terus peronyok2 masuk tong sampah, hihi..