IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, June 22, 2011

Nasi Ambang

Morning!!!!
mmg lama gile kan tak berupdate..mood tarak maliiii ooooo

ok meh kite warming up dulu dgn entry lite2 :p

ni ari tu aku tgk blog Cute Mum pasal nasi ambang ni
sekali ternampak kt pasar malam umah aku..ape lagi laju2 beli nk rasa

oo dia siap ade mee goreng pastu tempe goreng ngan suhun tu..mmg meriah kooo
pastu aku up ayam goreng seketol..
pastu ade ikan masin jugak...
cuma part yg kelapa goreng tu aku kureng gemor..so next time kalo beli aku xmo letak tu banyak2
nak mintak tempe goreng tu lebih..sedappppp
sebungkus nasi ambang tu RM5.00
mmg banyak gile..tapi percaya lah...habis aku makan :p

9 comments:

gee ryder said...

macam sedap eh tapi aku cam xleh masuk la campur aduk camtu hehehe...

bukan org jawa kot :p

cikmOt said...

nanti belikann tuk aku satu...lama tak makan...huhuhu

mama tisya said...

aku pn tk pernh mkn tp tau la rupanye camner

Jiejah @ Iza said...

percaya percaya percaya .. hahaha

wardah said...

best nasi ambeng ni.pernah makan 2x dah..xrugi..=)

watyz said...

aku suka g kenduri umah makcik hubby kat Serom 8. mmg kaw2 nye nasi ambang la weh... pergh!!! hahha

iduraz said...

nasi ambang ke nasi ambeng erk.kena tanyer org jawa nih..hehehe..memang layann pon nasi ni, nampak pon cm sedap jer yang kamu punye

Nana said...

hehehe aku makan ni mmg xabes wei berpinor bijik mata ngan ngabeskan

MrS. F!zA said...

ok ke rsa dia?ku tk blh lah mknan cmpur2 gini..kalo mkn mee goreng ngan nsi tu asing2 buleh lah..hihihi