IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Loading...

Thursday, June 23, 2011

Hadiah untuk suami

ok 1st ini bukan entry show off ke hape ek
xde ape nk di show2 kan

ni saje la nk story..hahaa kesah basi gak
:p
bday syarul kan 31 May lepas
so aku sudah kasi seprise hadiah kt dia la

puas aku pk nk kasi ape..
mmg seingat aku, sepanjang 6 tahun kawen ni aku hanya bg hadiah yg simple2 jek

mcm wallet yg tak smp RM100..hahaa
sume pn hadiah stok biasa2 jek

tapiiii kalo hadiah aku, mmg meriah2 dia kasi
so ape salahnye tahun ni aku korban sket kasi dia hepi..

setelah berminggu2 dia dok sembang pasal Galaxy Tab ni
so aku pn berkira2 nk kasi dia ni
balik2 koje, dia angkat beg2 sume pastu ngan beg plastik yg ade hadiah ni
time tu dia tak pasan lagi..hahaa

masuk jek umah teros dia nampak ape isi plastik tu
bukak2 mmg hepi gile muka dia..terkejut campur hepi

aku plak cuak lepas beli hadiah tu...
ye la time tu baru pindah umah..banyak gile kot duit nk guna
aku takut la dia marah ke kan..hahhaa

nasib dia hepi :-)
so aku pn hepi

tapiiiiii tahun depan jgn harap hadiah gini gak..hahahaa
tggu lagi 6tahun aku kasi kejutan lagi :p


16 comments:

Iela Fazielah said...

syana..galaxy tab tu..... mmg dia hepi giler la... tp betul la.. skali skala bg hasben hadiah meriah2.

qemaishak said...

Wah sapa tak hepi dapat hadiah best gini kak hehe

cik puan apel said...

Suuuuuwit giler ^_-


p/s:Hepi besday encek abang syana!

AdanyaKauUntukku said...

wah wah..
mesti syarul menyengih sampai ke telinga kan....

huhuhu.....

btw..Syana ok ke Galaxy Tab neiH?

akak mmg peminat samsung...
tapi bila tgk si Tab nieH...agak sangsi sikit...

mama tisya said...

sure happy smp 6thn..heheheh

bininye pn leh pinjam gk tu..hehehe

CikPuanMiera said...

haha same dengan same dengan.
tp aku kasik adiah anniversary in advance. memula kemain xnak nye. tapi bile da dapat galaxy tab ni mmg xtinggal. hahaa.

tp nk dpt cenggini gak tahun depan mmg xla :p

cikmOt said...

aku pun tumpanng hepi...tah bila somi aku nak wat kejutan gini...huhuhuh

MRS. K said...

aku pon bagi hadiah biasa2 jek kat laki aku.. tapi bila besday aku, request macam2. hahaha.. sian lakiku

gee ryder said...

mesti senyum tak benti tu hehehe...
aku pun utk suami hadiah bese2 jer ikut kemampuan hahaha

Nana said...

wahh beznye adiah...
mesti dapat ganjaran gak dari syarul hahahahahah

Nana said...

secara ikhlas kan..bila aku baca blog orang ni aku akan dapat rasa dia show off ke tak show off hahah ko paham tak maksud aku??

tapi bila aku baca entry ni sikit pon aku tak rasa yg ko nak show off hehe

watyz said...

aku rasa xde nk show off nye. kalo aku pon aku tunjuk gak sbb menda hepi kan. lantak la org nk kata apa pon. ok? aku dok verangan2 la kot2 itu en hubby bg ipad2 masa besday walaupon dlm mimpi dia tetap kata TIDAK. huhuhu

~ana~ said...

waaa...best nya...mesti tdo pun senyum2 gak..dpt hadiah best dr wife tersayang..:)

eh..aku x rs pun ko nak show off ke apa ke kan...blog ko kan..ikut suka ko la kan....

mama_umar_maryam said...

dulik ar nk kate show off ke ape..kitorg pon nek heppy tgk adiah syarul ni..maunye x heppy..hahahah,xkan mrh punyelahhhh

Tongkat Gurah Vagina said...

Cukup menarik, bisa di coba juga.

Anonymous said...

i plk dari zaman bercinta until da berumahtangga mmg sentiasa bg dia hadiah yg mahal mahal sampai tak tau da nak bagi apa this coming birthday.tp todaklah sampai hadiahkankete ke umah ke