IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, June 29, 2011

Israk dan mikraj

assalamualaikum :-)
kalo ikut calender islam, Iman da setahun la
sbb last year aku mmg saje pilih date c-zer 27 Rejab yang kebetulan jatuh hari Sabtu last year..

so ini budak sudah sgt2 big boy

ni gambar pagi tadi..

birthday party & kenduri doa selamat Iman aku buat 10/7 Ahad depan
dengar kata perhimpunan BERSIH 9/7/2011 kan..
harap2 jgn la jadi ape2 yang buat Malaysia huru hara smp org tak bleh dtg party Iman
hahhaaa tension aku :p

*sori aku baru pos kad jemputan smlm..so kalo smp kad tu nnt korg sms kt aku ye btau dtg ke idok..senang aku nk bajet oder makanan..tak elok membazir ;p
pada yg aku tak jemput sori sgt2 ye..aku buat pn kecik2 jek..nnt raya ade rezeki aku buat open house besar2 ek..raya tahun bile tak pasti lagi..heheee


-ok nak buat koje-

12 comments:

Pepel BoNda AmaNi said...

hapie beseday iman encem mata sepet....nanti klu kad jemputan iman sampai...untie bonda datang nyek..insya-allah...

Cute MuM said...

happy besday iman..
dah setahun eh..
semoga menjadi anak yang soleh..
AMIN..

Jiejah @ Iza said...

hepi 1st besday iman yg encem ..moga jadi anak baik n jd kesayangan ibu ayah . amin.

qemaishak said...

Happy birthday dak ensem..be a good boy k:)

Iela Fazielah said...

ala syana...ko buat 10/7 ke... aku mmg dok tunggu2 tarikh nyer... aku br nak blk dr PD la masa ni.. jamuan ko stat ko bape?? jam 2 br gerak blk dr corus paradise.. nak sgt gi rmh ko...kalau buat ptg harap sempat dtg..

Anis Aryna Shamsuddin said...

al0l0l0 c0meinye dak iman niw.. eppy bsday iman ;D

cik helena said...

patut dok tunggu kad tak sampai lagik.hikhik

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

insyalllahhhhhh .. kad tak smp.. tp kalau aku terlupa ko sms remind ..

sall said...

kad Dah sampai. Thanks

[-suziey-] said...

aku btau kt sini jek..kad dh diterima n aku insyaAllah confirm dtg :)

watyz said...

anak ko abis muka sharul tp dia putih ikut ko. haahaha...
ko pos x kad utk aku?? x kire jemput ke x aku dtg gak. hahaha muka x malu tol aku ni. hahhaa... memain jek aku pon xtau dpt dtg ke idak. hahha

Nana said...

aku tak sure lg dtg ke tak
last mnt baru leh confirm