IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, June 15, 2011

MilkADeal: Pemanjaan sepenuhnya di Lizkhan Beauty & Soul

dok usha MilkADeal ttibe terperasan promo ni
da la ari ni last (ade lagi tak smp 11 jam)

RM49 (bernilai RM752) untuk Urut Pelangsingan Seluruh Badan (40 min) + Rawatan Muka Relaxing (60 min) + Detox Hidroterapi (30 min) + Rendaman Kaki (10 min) + Keahlian 6 Bulan bernilai RM488 di Lizkhan Beauty & Soul (Emperor Spa), Kota Damansara [Diskaun 93%]



alamat:
41-1 & 43-1,
Jalan PJU 5/21,
The Strand,
Kota Damansara,
Petaling Jaya, Selangor
Kuala Lumpur 47810

boleh la kot nak manja2 diri..sbb lately ni aku rse tegang urat2 tengkuk
maybe sbb batuk banyak sgt kan..sakit sume tulang2

sape2 yang berminat tu, meh la klik sini utk tau kesah lanjut: MILKADEAL

6 comments:

AdanyaKauUntukku said...

tengah nak carik tempat facial..
tapi sume kat tengah2 sana..
kat sini2 tak de yek yang offer

syanasaid said...

kat tgh2 KL mcm jarang jek ade kak
ala melati ngan kota dsara xjauh kak
hehee pandai2 je aku ni kan

watyz said...

kat melaka xde pon ek nk promote2 gini...huhuhu

Nana said...

aku lom penah membeli lg kt milkadeal
mydeal tu manjang bli popcorn & tix wayang je hehe

mama_umar_maryam said...

akunye voucer yg spa rm 36 tu pon blm tertunai lagik,hahaha

Farra Dhelina said...

mmg berbaloi2 kan..tpai tu lah..jauh sgt..