IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, November 4, 2011

Antara wishlist yang da dapat

Morning!!!! ceria ok ari ni

esk start cuti RAYA!!!!!!
double best sebab kali ni turn aku plak :-)



ok ni nk btau ni...nak canang awal2
birthday aku hampir tiba*wah bold besar*
hahahaa january nanti ;p


so aku nk berangan2 sket la buat wishlist
hahahaa kot ade yg sudi nak memberi



tp b4 tu, aku nk buat kenangan sanubari ku ape antara brg yg aku nak pastu da dapat :-) *ANTARA bermaksud, tak sume barang yg aku dpt, aku share kt sini*


ni masa bday aku, aku mintak kt kak phira
ye, kami adik beradik mmg main mintak2 hadiah
sbb kalo xmintak kang, dpt yg xbest..hahahaa
Ikea Non Stick Grill Pan


gambar ihsan gugel


pan ni, aku pakai smp skrg..
kadang masak lempeng pn aku pakai yg ni jek


ok pastu bday tahun bile ntah, aku mintak mama Oven
time tu mmg gile baking2 kek la, ayam la...
aku lupa model ape..sbb oven tu skrg dok peram dlm stor

gambar ihsan gugel

atee dapor aku kecik yang oii..sgt tak relevan nk guna skrg :p




pastu ni bukan hadiah bday, ni hadiah syarul bagi lepas aku buat procedure IVF

hadiah terima kasih mungkin..hahahaa



skrg notebook pink ni ade dlm almari baju
hahhaaa sejak2 pindah umah baru ni, aku xbukak langsung
mak bz nak...tp mmg niat nak bukak balik, buang habuk2 yg ade
bukan ape, Iman tu kang aku bukak dia pn sebok nk tekan jugak
dari aku gado ngan dia, baik aku xbukak langsung *alasan baik punyeee*


oh yang camera digital ni, lama da aku nk
dok memekak2 kt syarul dia tak layan..huhu
last2 aku geram, aku beli sdiri..

puas hati mak!!!!
tp aku mintak claim kt syarul dia xmo bayar :p
sbb dia ckp kalo pandai2 beli sdiri, mmg xbleh claim
*padan muke aku*



ha, salah 1 sebab syarul xmo beli digital camera tu sbb
dia da bg aku DSLR...huhu
tapi kan, sumpah time buat entry ni, aku lupa nama model tu
hahahaa last2 aku gugel jek la gambar dslr..
sbb aku xingat NIKON ke CANON..ape lg model ape..hahaa

yang ni mmg berhabuk dlm beg dia

hahaa dulu baru dpt gigih usung gi jalan2

lagi2 skrg ni nk kena usung bag susu anak, mmg tak de la aku nk bwk

tp ini pn aku da berniat nk guna balik

syg kan beli mahal2 pastu xguna

kalo awak tu kaya xpe..ni nk dpt duit pn smp peluh2 ketiak kan



heheee..ni latest hadiah dari syarul

ini pn wishlist da lama ni..sbb dulu ade set corningware, so mau matching2 la kan

beli la set dinner corelle..sebak bile dapat ni

hahahaa

oleh sebab xmo dia berhabuk dlm cabinet, mmg ari2 makan pn aku pakai set ni
eh tp cawan tu xde..aku pny set pinggan sajok..ni gambar gugel :p

bukan entry show off ok
ni entry nak buat kajian utk wishlist baru..haahaa

takut2 kang termintak benda yg sama kan :p


-ape2 pun aku bersyukur atas pemberian dari org2 tersayang

terima kasih banyak2..nanti ade masa, aku nk selongkar balik brg2 mahal yg berhabuk tu

aku nk start guna balik...tak baik membazir kan :-)

5 comments:

MRS. K said...

eh, jangan lupe besday aku pon 5 jan jugak!!

winkkkk!

AdanyaKauUntukku said...

first of all..
happy birthday in advanced..

second of all
huwaaaaaaaaaaaaaaaa
nak buat wishlist gak
tapi En Adha tak layan
tidakKkKkKkkkKKkkkk

SYANI said...

Hasben aku pernah bagi hadiah birthday sekali jer. Pastu every year time birthday aku wajib beli kek & satay jer... Nasib la bini dia tak reti demand..[walhal dalam hati teringin gak nak benda²]

~diAhOntHeblOg~ said...

aku bg ko kusi nk? :P

azelyusoff said...

teringin nak beli ikea grill pan tu. ok ke? Worth ke beli?