IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, November 23, 2011

Berkat duit gaji aku bulan ni

sori la korang, aku jarang BW
aku membizi gile..ni pn curi2 update sat

nanti da settle ni, aku akan update hari2 & akan BW sume2 blog korang ek
aku ni jarang bz..so bile aku kabo tgh membizi tu maknanye mmg BZ sgt2 la tu
selalu buat keje xde dateline kena kejar..so buat2 relax je la..

ni bos nk bercuti sebulan harus la kena kejar..


4 comments:

mama tisya said...

slamat memBZ..nanti dh free sila cover BW entry tau..hehehe

POSH76 said...

me too kalu bz ngan keje susah nak fokus BW

Dalila Hamid said...

selamat membizykan diri...

Dee said...

pastu rehat sebulan..best2..hahaha..