IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, November 10, 2011

Barang free untuk orang pakai contact lens

nge..ngeeee...tadi tgh makan nampak maskot cute ni
aku da suspek konfem ade promo Solution CL

tp idok ler aku lambai2 tgn panggil dia kan
aku teroskan aktiviti mencekik..hahaa

sekali hala balik, mmg org tu tahan aku
dia tny pakai CL ke?? laju aku ckp pakai..hahaa
nasib la dia yg dtg kt aku..mak malu nk pegi kt dia..hehe


ni lagi cute..bulat mcm bola....


ye yee.....dapat 2 botol ni

jimat duit aku..bleh la kot tahan sebotol dlm 2minggu kot...

produk baru B & L
dulu2 aku pakai solution brand ni..tapi mahal dr yg aku pakai skrg ni

tak sabar nk try yg baru ni
tp aku tau, brand B & L ni bagus :-) sbb tu mahal kan...


siap dapat voucher lagi
nanti da abis stok bleh la kot usha price dia
expired voucher ni bulan 12..huhu sampai bulan depan jek

:-) hepi dapat benda free yang sgt2 berguna kepada mata..


5 comments:

Jiejah @ Iza said...

lama dah stok pakai lens sbb dulu mata ku gatal² - alergik kata tuan duktur . mcm nak cuba semula hehehe

Noli said...

bestnye dpt free..

PUANSTOBERI said...

hihi. ptt posing skali ngan maskot tu. nati leh masuk FB derang, pehtu mana tau kut ada contest ke, trus leh menang. eceh.. :D

POSH76 said...

aku pun ada dapat....tapi via courier...jimat...solution ni mahal gak

~diAhOntHeblOg~ said...

seb bek xreti pakai..ekekek..aku pakai nanges2 beb..cmne..