IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, November 14, 2011

Menjemput orang balik Mekah di KLIA..tapi hampa :(

Morning!!!!
camne weken korang? best cuti2?

aku biasa2 jek...sket pny banyak plan, sekali huh!!!
sume xmenjadi

Mula plan nak pegi dinner BNM malam minggu tu..sekali aku cancel kan sbb niat nak amik seseorang kt KLIA..
sbb DIA beria sms dr Mekah kabo dia smp 9.30malam...gaya mcm nk suh aku dtg kan
bile pikir balik, baik la aku gi KLIA menjemput org balik haji dr pegi dinner tu kan

pegi la kami anak beranak lepas maghrib tu
semangat ni!!!

bukti aku da smp sana

siap ramai gile wartawan..aku rasa sbb ni 1st flight yg tiba dari Mekah
so dorg nak buat liputan la kan

aku mmg dapat tempat depan2 pagar tu
mmg mata dok juling mencari DIA


Berseri2 muka masing2 :-)



tapi hampa korang :(

aku tggu smp da kosong la tempat menunggu tu..sume pn da balik

tapi aku bleh tak nampak bayang DIA...bile check nama ade dlm list

DIA pun xtau aku nk dtg, sbb aku btau aku ade dinner

tp bile aku buat keputusan nk dtg tu dia da naik flight..so mmg xsempat la nk sms btau kan

mmg kecewa gile..pastu marah kt diri sendiri sbb aku x tengok betol2 kot
mmg terkilan sgt2 :(
tak tau nk luah camne

bile aku nangis, ade plak yg tak paham nape aku nangis
so pendam je la ape yg aku rse...

tapi..ok la at least aku bleh spend time ngan mereka :-)


Iman hepi sgt sbb dapat bebas!!!



padahal da pkul 9 lebih tu

patt kt umah da tido kenit ni...segar gile dia



lantak ko nak duduk ke nak baring ke buat la iman..hahaha

mmg papa dia xlarang langsung...


nasib ade Iman penceria suasana..





tak payah la aku btau sape DIA tu

yang pasti aku mmg rindu sgt2...

rasa xde org pun paham

-air yang dicincang tak kan putus-

7 comments:

AdanyaKauUntukku said...

tak pegi lah dinner yek

tapi tak pe syana
tak pegi pun tak rugi..ha ha ha

gee ryder said...

salah time kot...
erm takpela, ko boleh gak cuci mata kat klia tu ;)

watyz said...

x pe..nanti g la jumpa bile dia dh balik...

Dee said...

xpelah..xde rezeki nak jumpa namanya tu..

SURIA AMANDA said...

its ok dear..lepas tuh boleh jumpa kan..

[-suziey-] said...

uiks....sape yg ko tunggu? parents ko ke? tu la namanya xde rezeki...takdir Allah..sume tu perancangan Dia..ade la hikmahnya tu...

ZuNas77 said...

comey and handsome sgt2 la anak ko ni Syana...gerammmm...