IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, November 1, 2011

Rendang Daging + Nasi Impit

hehee ade yg marah ke aku letak gambar makan jek skrg ni???
salah kan ku, jgn salahkan ku..hahahaa

pagi tadi tgk kt kedai mkn bawah ni ade nasi impit + rendang
sebenarnye, nasi impit tu utk lontong..rendang tu utk lauk nasi lemak

tp sbb aku ni wanita xmengandung yg asyik dok ngidam..hahaaa
so aku pn amik ler sepinggan
rindunye nak mkn gini...raya haji nanti for sure tak jumpa kot menu ni
sbb mmg xberaya ke mana..plannye just lepak umah mama jek

Nasi Impit 5 ketol + rendang daging agak banyak = RM3

ok la kan..janji perot kenyang, diet mmg ke laut la kan

7 comments:

Nana said...

aku ni kan jenis makan rendang +nasi impit time raya je
pesal ntah
klw g bekpes xpenah pon mkn heheee

Anonymous said...

suke ngan rendang..nak2 mkn dgn nasi pns2 mmg ngam ho..hehe...

syana...saya da jupe awk kat econsave alam jaya tp malu nk negur sal saya just silent reader jee..suke sgt bace blog awak..so enjoyyyy...hehehe

Jiejah @ Iza said...

akupun diet ke laut lepas dah syana..
akupun suka mkn nasi impit + rendang gitu . raya haji x ramai kot org buat sbb masing² layan daging korban .. merasa la ko mkn sup daging/tulang tanpa henti hahaha

Gieyana said...

bestnyer weh..kdg2 kalau teringin da ga buat..tp sorg jer mkn psl hb lebih suka ketupat pulut..

Wahh..x sbr nk tunggu raya nie psl raya haji kt Kedah meriah..:D

~diAhOntHeblOg~ said...

ala..mcm ase boring da..sbb ase bru je abis raye..puas da makan kan..ko mmg mkan je keje kan..aku smpai ngidam pon terikot..huwaaaaa

cik helena said...

kak..baru teringin maakn nasik impit,.terus nampak.perghhh telan air liur!

~ Puan Yan @ Mama Aliff ~ said...

aku ratah rendang daging mak kasik last sunday.. pagi tadi panaskan... sedap..