IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, November 4, 2011

Wishlist for my 31st Birthday

hahahaa gelak besar dulu
sbb ini entry syok sendiri..best kan berangan :p

ala bukan kena byr pn berangan2....
uiskhhh 1stly ttibe rasa tua nye diri ini..nak capai 31 da
nak kena kaji part ape yg da aku sumbangkan kt org keliling plak ni..huhu :(

ok ok...meh la syok2 sendiri gugel gambar
hahahaa best oooooo

ni baru dpt idea nak listkan benda ni
Electrical BBQ Grill..senang tak yah peluh2 nak buat bara api

ni plak mmg da lama nak...tp sebab fikirkan umah kecik so hold dulu la

tp ni sejak pindah, rse mcm perlu sgt2 plak

lagi2 bile balik malam, nk panaskan lauk dlm fridge sket pny leceh

nak kena kuarkan periuk, panas kan satu2

so kalo ade Microwave ni akan lebih memudahkan hidup kami sekeluarga :p

see, baik kan aku..wishlist pn sume utk kegunaan family

hahahaa....kire xselfish la kan


gile ko...da kata berangan..harus la over

so kite berangan nak beg COACH plak

sbb aku rse COACH ni mcm masuk akal la sket kalo syarul ttibe nk bagi kan

kang aku berangan beg LV melampau plak..sah2 mmg pakcik tu xmampo...


pastu..pastu...aku teringin sgt nk pakai iphone

HP mak skrg ni cap ayam jek..tp best hp skrg sbb senang aku nk sms
org tgk aku dok sms beria lama, kalah org pakai iphone ke BB ke..
sbb aku suke sms org skrg ni :p

best gile berangan...hahhaaa...

ok utk ahli keluarga ku, kot2 ade yg nak kasi hadiah birthday tu tak yah la
:p ape kata kog tong2 duit ngan syarul, kasi salah 1 benda kt atas tu
hahhaaa saya redha jek, mana2 pun boleh ;-)

-entry syok sdiri & entry ade udang dalam mee :p



4 comments:

POSH76 said...

bagus gak kalau org tahu apa hadiah yang kita nak dari main bagi jer

~diAhOntHeblOg~ said...

Syana, even ko da 31st tp tetap nmpak mudo..igtkn umo ko 18 lagikk.. :P

qemaishak said...

Bagus kalau semua adik badik & suami baca blog / wishlist akak ni hehe good luck moga tercapai impian

Garcia said...

Bagus kalau semua adik badik & suami baca blog / wishlist akak ni hehe good luck moga tercapai impian