IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Loading...

Thursday, November 3, 2011

Subway - Sedap & Sihat

morning!!!
tepi..tepi....orang gemok datang nk update pasal makan :p

semalam aku lunch kt SUBWAY!!!
lama rasanye tak bersubway...nasib ingat cara2 nk oder..hahaaa




aku amik set ni..RM15.40 *kot*
dulu kan time xde anak, aku rse kalo menu bwk RM20 tu kie murah la jugak
tp skrg ni adoiii rasa mahal gile :(

so mmg cannot makan selalu...
da makan mahal gini, esk2 kite makan meskut je la kt opis ek

my feveret Subway Permesan Oregano + Cheese & Steak :-)

ok doa2 la xde entry pasal makan da lepas ni :p



11 comments:

mama tisya said...

aku lama dh tk mkn subway..nk murah ko bli ikut ari la..only rm7.50 je:)

Jiejah @ Iza said...

aku pertama kali mkn aritu , tu pun opismate banjer ..errrkkk aku x reti nak order , tu pasal segan nak masuk muahahaha

d i b a said...

tape kak, lebih baik update perkara yg kite suke.. lalalala~~

Nana said...

btol2 sedap & sihat
suke gak
deah yg ajar hehee

SYANI said...

Dah lama tak makan subway, semenjak dah bertukar tempat keje ni..

~diAhOntHeblOg~ said...

sedap wooo...xbleh jd arini aku nk g gak!!!!! aku suke crab, roasted chic..fuhhh leleh beb..

POSH76 said...

aku mmg pantang nengok SUBWAY...

Iela Fazielah said...

sedapnyer... tgk org lain mkn.. rasa nak gi terjah subway jugak la ptg ni...

Dee said...

kebetulan lak ye..dee smlm pun mkn kat SUBWAY..

ieda said...

sedapnya dikkk
kat sini x ada lahh huhuhu

AdanyaKauUntukku said...

tak pandai order....
setakat masok kedai
pastu kuar balik....

tidakKkKKkk...