IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, October 1, 2009

Berangan tak salah..

kan ade lagu "berangan tak salah..asalkan tau bertempat..." hehee pernah dgr tak lagu tu??
skrg ni aku nk berangan..ye la bukan kena byr pn berangan..nk simpan dlm ati mcm tak syiok kan..takpe la aku share la ngan korg ape yg aku angan kan..
ni ha..aku berangan nk bag ni..

ALI SIGNATURE HOBO


-Signature print sateen with pearlized leather or metallic leather trim
-Cutout charm and hangtag details
-Inside zip pocket
-Cellphone/multifunction pockets
-Ring to clip an accessory or keyfob
-Fabric lining
-Zip-top closure
-19” adjustable handle with 6 1/2” drop
-15 (L) x 12 1/2 (H) x 3 1/2 (W)

cantek tak?? gile wey tgk..aku da suh sorg peniaga online dr USA quote rege beg ni..harap2nye rege dia best la..pastu sesi pujuk2 byr installment plak..harus la installment kan..kalo da rege RM1k++ gile ko bayor cash..

kot sape2 tau kedai online mana jual beg2 ni bleh main kutu habaq mai no

tapi tak semestinye aku beli..saje nk tau price dia dulu..hahahaa tingginye berangan..

wahh byk ni wishlist aku..later2 aku listkan ye..sonok gak tau sekali sekala berangan neh..

kepada en syarul: sile lap peluh2 awk tu ye..jgn risau saya tak tujukan entry ni kt awk :p




15 comments:

mAr@ZiEy said...

Cun seh handbag tu..berkenan aku..hehe

PHiRa said...

ehemm ehemmm

watie said...

chantek la beg tu kak..harusla beli ^_^

SyaNa said...

mar~ cun kan..leleh air liur aku

phira~ jom wey..*wink*wink*

watie~ meh la belanja..tong tong la ngan dorg..kekeee

~Eila @ Along~ said...

syana, mmg cantek beg tu...

ratu78 said...

mmg sungguh cun weh ! aku pun berkenan gak ni....adus...cun cun...mmg gempak weh !

Diarihatiku1976 said...

yup memang cantik.. kalau 1k.. tak mampu akak.. ahahkss

Nana said...

lawa..klw rege 1k kan aku bole pakai dalam mimpi je la..hahah

SyaNa said...

eila~ cantek kan

ratu~ ape lg ratu, tunjuk la gambar ni kt cik abg ko..hehee

kak ina~ hahahaa akak ingt sye mampo?? jejeh air liur je la

nana~ sama la wey..moh la jemaah mimpi beg neh

mama_umar said...

xper syana..xdose pon berangan hahahaha

gee ryder said...

beli² jgn xbeli hehe..
aku pn save gmbr beg tu dlm hp aku hehe..sebijik yg ko ngidam tu hehe..angan² gak laa..

emel aku: rozihana@gmail.com
silakan bertanya :)

zazaez said...

Orait, nanti ja surveykan.. Tak pun suruh je mana2 Ali sign je mana2 bag.. Muahahaha.. Kakak sedara kau memang kelakar.. Hehe. Bgtaula exactly berapa harga yang Shana dapat kat US tu. Ja try cari. Sebab kat sini ada banyak tempat kena pergi tengok. Dont worry. Adik sedara takde mark upnya! ;) Ja ni mana pandai buat business. Terlebih baik hati. Hahaha..

SyaNa said...

jaja..nnt kite email US price tu..nnt ja tgk kan ye
tu yg sayang kakak sedara saya ni :)

mama tisya said...

tkpe berangan dlu

sall said...

caya lah.
yg penting aku nak mkn McD Free.