IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, September 5, 2012

Birthday best friend Iman

hai semua!!!!
kesah birthday plak ek

Ahad yg raya ke 8 tu, Ilia (best friend aku) ajak dtg umah ada bday party anak nye Adam..
umah dia nun kt shah alam..dokat jek

so pegi la kite terkedek2
tapi xsempat mau cr hadiah :(
ate nye, penat beraya sabtu tu, tido lambat terus bangun lambat

ini lah bday boy
kami smp pn da agak lambat, so kek sume da potong
huhu x sempat iman nak nyanyi

Adam umur setahun
putih gebu, mata bolat..hahaa
harap2 persahabatan Iman ngan Adam pn bleh kukuh mcm aku & ilia

ini plak anak dara kawan aku Yai
sama UPM ngan aku , ilia
comel kan..pun bermata bolat
hahhaa

ini anak bujang saya
sume kata dia kudut..xpe la janji saya tau dia sehat :-)

Ini lah Yai
badan menten cun mcm dulu2
jeles tgk yai..hahaha


kami bersama anak memasing :-)
anak pn lebih kurang sebaya jek

hepi bile dpt kumpul ngan member2 lama gini
aku ngan Ilia xyah ckp la, selalu sgt jmp
cuma lately ni jek kurang sket kan ilia :(

aku ni kalo kt dunia reliti kurang sket kawan..haha
kalo kt alam maya ni jek ramai kawan

ada la seketoi 2 kawan lama yg masih setia di sisi aku
harap2 kekal hingga akhir hayat la..
kawan senang cari, sahabat tu yg susah nk cari
alhamdulillah aku ada sahabat yg masih sudi nk melekat dgn aku smp skrg
tq ilia...




10 comments:

Falsya said...

Xpe..kudud2 pun ttp hensem..haha..

ilia said...

Heheheheh...nasib ko kawin ngan org tepeng..

Gieyana said...

betui2 ckp ko..aku kwn raliti byk gak n kwn realitipon byk..cuma kdg2 x ler rapat sgt..just follow story kt blog jer..:-)

meriahnya majlis..:-)

SURIA AMANDA said...

biasanya mcm tu la..dunia realiti xde kawan..alam maya jugak ramai kawan...nok bila ko nak jumpa aku ni?

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

meriahnyer, celebrate birthday. Takpe, yg ptg ttp ramai kwn, walaupun d alam maya jer, sape taw suatu ari nnti, jd realiti, :-)

mama_umar_maryam said...

slu doa jmpe org2/kwn2 yg baik2..syana, akukan pantang benor org kate anak aku kudut! xsuke!sori emo,hahaha

Afne said...

syana, byk dh weeh aku tertinggal ni. byk nk baca hahaaa

mrsfiza said...

kudut tu apa?haduiyainyepunn

ALoNa CintamaniszLite said...

Laa..gambar last yg mendukung iman tu, hang ke, Syana?? nampak bam bam pulak?? mm...salah angle gambar ni, hihi..

Niki Thomas said...

betui2 ckp ko..aku kwn raliti byk gak n kwn realitipon byk..cuma kdg2 x ler rapat sgt..just follow story kt blog jer..:-) meriahnya majlis..:-)