IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, September 12, 2012

Pernikahan adik sedara gua..

besar da adik sedara aku ni ha
dulu kecik teh teh jek
tau2 da kawennnnnn


Yaya & Iqbal
kejadian last weekend

Yaya ni anak makngah aku
anak bongsu pompuan tunggal..ha nangis apaknye nikahkan sdiri

tu nampak Iman kemain manja ngan aku tu
ada kesah disebalik gambar ni

mula dia geget sepupunya smp bekas tangan kawan tu
aku geram, aku tampar pipi dia sket
sekali makmok aku marah aku sbb marah anak gitu sekali
hahahaa
last2 aku yg nangis...tu yg Iman terus naik atas riba aku sbb panik maknye nangis..hahaa
Iman relax jek aku tampor x nangis pn..muka seposen ada lah

tema nye gargen..
so warna warni bunga2

tudung biru mama aku
kecik ok mama aku ni
ada yg tanya mama keje lg ke smp mampu kasi hadiah bag2 Coach Ori kat anak2
ye mama saya cikgu
masih bekerja :-) anak plak sorg jek yg masih belajar
yg lain sume da lepas tanggungan..tu yg mampu tu 
dulu2 anak meremut2 kecik mmg tak mampu la nk hamparkan anak2 dgn kemewahan kan..
alhamdulillah kami happy family dulu kini & selamanya :-)
kain baju aku, mama & pengapit tu sume beli kt Padang Indonesia
murah2 jek kain sulam tu..aku pny RM35 je uolsss
lawa tidok???


ok pengantin gedix :p
konon nk kasi aku jeles la tewwww


ni kembar aku lain mak lain pak
anak makmok..kami membesar sama2 
so dia tau la perangai buruk aku, aku tau perangai buruk dia
still bujang, kalo minat contact aku
hahahaa
nama dia Ayin

ni kembar jugak ni
hahaha
Uncle bob menyakat Iman
sume Iman buat dia tiru
Bob ni adik ayin tu

best kenduri2 ni
bleh kumpul ramai2..bukan senang nk lepak sama2 havoc gelak2 kan

lepas ni kenduri kawen anak Mak long plak
bulan depan..Tema HIJAU
hahaa so jgn la tegor kalo nampak aku repeat baju yg sama 

4 comments:

Falsya said...

Kesian ko syana..iman serba salah la tuh..hehehe..uncle bob tuh comel laaaa..wahhh, hahahahha..

watyz said...

o.. adik sedara kawin.. syomel nye iman. sekali tgk iman lebih kurang je muka bob tu. mak dia teacher la bebs... hehehhe

Zura@Iwan said...

sabar je haku..ingt adik ko kawin n3 yg sblm tu..hikss

tp ko kecik molek...tu psl nmpk muda..hehehe..

#lawa la bj pgntin kaler ijo tu..

Taty Hasbi said...

eyh, akak, yg brgambar ngan anak akak tu bkn pelakon dlm cite juvana tu ke??mcm muka dia je..le sy slh org..hehee..