IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, September 4, 2012

Toys mahal vs toys pasar malam

Morning!!!
smlm update pasal tablet murah je kan...
alhamdulillah...tq sape2 yg oder tu ek

nnt da kaya bleh aku beli toys mahal2 utk Iman..hahaa
sementara tak kaya sgt lagi ni, kite beli hok pasar malam udah..hahaa

kat puncak alam ni pasar malam setiap rabu malam
kadang je la kitorg pegi..
kadang tu berminggu2 tak pegi..ikut mood + poket
hahaa

skrg ni kenit ni udah lain pesen sket
dia tau kalo gi pasar malam, mesti nk tuju kedai menan
menderu jek dia lari..kadang tu x sempat kejar, dia da smp kedai dulu, pastu terus jek capai ape yg dia smp capai atas meja org tu..

jenuh!!!

kalo tak bagi tu, marah dia
tp xde la nangis guling2 mcm aku kekecik dulu
tapiii....kalo tak dpt toys dia nak, marah kemain..siap jeling2 org kedai tu
hahaha

nasib la rege murah kan
mmg tidak la aku nk bwk dia pegi toys r us
pasar malam udah!!

ni hari tu beli bubble pistol2 ni

aritu da usha kt Toys R us
kemain mahal rege..RM60+ kot tak silap aku
so dlm hati tu ckp nnt ada duit lebih mau beli la kat dia yg toys r us tu
sbb dia mmg suke bubble

sekali pegi pasar malam, dia terus tuju yg ini
ok la RM13.00
jenuh gak la mintak kurang
ckp hey tokey, ini muka tiap2 minggu dtg kedai u..
kasi murah sket la...tu saya mau free bateri
hahaa pening tokey tu


bagi aku, tak kesah mahal ke murah
janji kite ada masa spend time dgn anak tu main sesama
jgn beli menan mahal, pastu ko biar dia main sorg2
sian anak tu :-)

untung beli menan murah ni, anak godek2 smp terbarai benda tu pn ko x ralat
agak2 da teruk sgt barai nye, ko buang jek
kalo menan ratus2 da barai pn kite syg nk buang kan
:-)



13 comments:

Nana said...

aku mmg xbli barang menan mia
sebab amrul yg rajin bli
hahhaa
pastu idok la nk bli ratus2
mmg xdapat la kan
stok pasar malam je bese

MRS. K said...

same la wei.. anak aku pon gitu jugek.. klu die request nak pape slalu kami beli kat kedai borong cokit tu je la. murahhh

mama tisya said...

aku tk pernh bli mainan kt toysrus mhl...takat bli kt jusco, c4 ,psr mlm yg murah2 tp yg mhl2 org bg...hehehe

SURIA AMANDA said...

aku x pernah beli menan anak aku yg mahal..sbb anak aku ganas...

Gieyana said...

aku beli ket acenonet jer psl nureen minat keta..nsib baik less than $8..

Kdg2 beli kt psr mlm gak..cuma now kurg g psr malam n kalau g mall dia nk cuci mata jer.:-)

qemaishak said...

Sama la kak wei, mainan ammar pun byk stok psr malam je, mau nak beli mahal2 main 2hari dah terburai dikerjakan ammar tu pastu dia jenis mudah boring main benda yang sama..

watyz said...

kire ok la tu. aku pon x bli hok memahal sbb x smpi 10 menet dh jahanam. hahhaha

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

hehe...yg pntg dia happy maen, cukup kan?hehehe

AdanyaKauUntukku said...

akak pun mmg beli yang morah2 je syana oit
pasar malam made...
rm5 sudahhhhhhh

ilia said...

setuju sgttttt

ilia said...

setuju sgttttt

ilia said...

setuju sgttttt

Zura@Iwan said...

mmg bebs...beli mahai2, kang x main plak dia...

mcm irfan ni...beli yg mahai2 pn x guna gak...dia lebih suka men menda hat dewasa2 punya nie...hahaha..remote control, periuk, senduk...adeiii...