IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, September 6, 2012

Mainan mesin percuma..tak yah masuk duit ~kat Giant Kemuning Utama

sumpah blur nak letak tajuk ape :p
semalam kitorg gi Giant Kemuning Utama
ada hal..bawak la kenit tu..
kemain suke dia dpt jalan malam2

lepas makan kt SR, saje la bawak awang tu pusing2 giant
sbb da janji nk bwk gi main2

tarraaaa...tak ramai org 
ate nye kul 10 malam ko...mata aku da mcm ada gam
tp anak still cargas
so pasrah je la


suke dia..bleh main riang ria tanpa ramai org 


yang paling bestnye, benda ni FREE!!!
tak yah masuk syiling ok...ko main la brape lama pn xpe..
tp kalo ada budak lain nk naik, kasi chan la kan
jgn la hadap sorg benda ni

ko just tekan je button biru tu

tgk Iman da pandai tekan, mmg mesin tu benti jek dia laju2 tekan
sonok sgt dia
mak pak pn sonok sbb xyah kuar duit..kekekee

da kul 10, sume org da balik umah tido
kitorg jek x reti2 nk balik..
padahal mata ngantok sgt tu
tp demi anak, takpe la,..janji dia hepi
nasib la bile ajak balik dia x nangis meraung mcm budak cina sorg tu
hahhaa ye la benda free ko main 10 jam pn xpe kan


fewit fewit..lawa tak baju aku tu??
mcm nak buat teka teki jek TEKA BERAPA HARGA BAJU KURUNG SYANA
hahaaa..
nanti la yg tu..simpan dulu jawapan anda..hahaa

7 comments:

Falsya said...

amboi betul ligak hensem boy main..bende pree kan syana..apedehal..hahaha..

baru nak teka..;D

Kaklong @ Izan said...

Hmm...tu yg best tu...sama mcm kat giant nilai...suke benor bebudak dpt main menan tu lama...mak pak lagi suke sbb FREE....yg tak bestnya bila bebudak tak mau tgglkan menan tu...jenuh nk memujuk...

Zura@Iwan said...

uitt...cm mn bleh free tu beb...

sbb dh lebih kul 10 kut..tu psl dpt free..ke mmg free..haha

izan mama mia said...

br jer ahad lepas bw mia main kat situ,..dulu tak tahu juga..tak payah masuk duit...dah tahu free...selalulah bw mia main kat sana...main sampai pening..hiihhihii...

~aYu~ said...

kat giant batu caves pun ada. tp mmg hampeh. xdenya dapat anak sy nak main. sbb kalau dah sorg yg dapat naik mmg susah org lain nak naik. parents dia pun wat tak reti je..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Best la klu free...bersakan lak cute boy tu main ya.Tak peduli mata mamanya dah nk trpejam..ngantuk.hihi

mama_umar_maryam said...

kt giant nilai pon ade weh :)