IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, September 27, 2012

Kutu Disney Bed Frame

Hallooooo
aritu ramai plak yg minat katil ni kan
tp ada yg kata mahal ler..
tapi kalo tgk rege kt kedai cina tepi jalan tu, rasa lagi mahal kottttt





ok aku nk open deal sapa nk join group kutu katil ni


Design: Princess & Cars

Harga Cash: RM400 (postage RM54)

Harga Kutu: RM500 nett

lagi 2 ahli diperlukan (RM125/month)


Closing Deal: Today (27/9)



aku perlukan lagi 2 org ahli
RM125 sebulan x 4 orang = RM500

dapat katil saja ye..tilan sume tu xde :p

ini size single biasa tu..so senang mau cari tilam & set cadar


lai laiiii.....


9 comments:

Zura@Iwan said...

cute la katil ni...tingin nk beli gk..huhu

qemaishak said...

kalau dah pindah rumah baru nanti nak juga sambar yang car tu,sabarrrrrr

AdanyaKauUntukku said...

isk....error plak
kalau ni kali kedua punya reply..awak delete ye..ha ha ha

akak nak lah ...
awak ngan tetty sama ok
jeles akak tgk barang jualan kamu berdua...

hajat di hati mmg nak beli
bila di utarakan pada itu incik baginda soltan aminurashid..

dia kata nak letak mana? huwaaaaaaaaaaaaaa

myaishahhafiz said...

salam klau nk join mcm mana?
email sya detail yer..
myaishahhafiz@gmail.com

nk 2 set, design princess x1, cars x1.

klau byr cash kira mcm nama plak, x mau main kutu :).

Falsya said...

kalau aku nak tido kat katil tuh agak2 muat x?..hahaha

lya said...

Kayu dier jenis ape yer?...gak2 tahan lama x?...takut yg jenis lasak buat katil mvm kereta...siap lompat2...tahan ke idak ek?

asyraf rusli said...

Maaf mencelah sapa nk katil ni leh call/sms/whatsapp saya
013-5307790 (asyraf)

asyraf rusli said...

Harga leh deal sampai jdi saya x pkai lgi sebab nk nk masuk rumah baru x muat nk letak ada 2 set

Mumtaz Hazwani said...

Ade lg ke