IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, September 14, 2012

Jom borong Mamypoko murah!!!!

Setelah sebulan tak beli mamypoko, jenuh gak la pakai brand lain
mmg murah brand tutttt tapi..kejap2 kena salin kejap2 kena salin

so mmg da putus harap nk pakai brand lain, sbb anak aku tu minum kemain byk susu + air masak
1 sesi minum susu 6oz, kendian dia sulam air masak 6oz
mau nye tak sarat diaper

ko tau la harga mamypoko tu
mmg mami pokai sungguh la kan
tp tak kata la jugak sbb kualiti dia mmg tak dinafikan
ini pendapat aku la...sbb untuk Iman yg minum 2 botol sekali harung tu mamypoko jek yg mampu menampung muatan air yg kuar
kalo brand yg tuuuttt tu, 2 jam gitu da bocor kadang tu
ni sungguh ni bukan mereka cerita

so semalam Ilia bg SMS kata kt Tesco Mutiara Damansara ada jualan murah mamypoko Jumbo Pack ni
RM38.99
gile ko x beli...mana dpt rege gini kalo tempat lain
selalu murah pn dlm 42 gitu

so sapa2 nk beli tu gi le tesco mutiara damansara je ek
tempat lain nan ado
offer sampai 20 September ni


*sila baca entry ni betol2 ek..kang ada plak kt ruang komen tu tanya aku kt mana, brape hengget, sampai bile..malas aku nk jawab..baca betol2

*aku borong 3 pack smlm..sbb itu jek pack terakhir...siap syarul berebut ngan cino sorg tu..hahaa stress jek cina tu sbb syarul capai sekali 3..hamek koooooo

5 comments:

FARAH deeb said...

Dah lama ku tak pakaikan anak ngan Mamypoko ni. Skang pakai Drypers je tahan lama sket nak lendut hahaha... (budak lelaki la katekan! Keje nak kencingggggg je memanjang!)
My latest Entry :)
Ghaye Ghaye Ghaye!

Zura@Iwan said...

aku x penah kasi irfan pakai mamypoko tu...sbb taw la kan rege dia...

now pakai huggies...tp mcm nk try tukar drypers cm murah sket dr huggies..hikss...

Anonymous said...

yang super jumbo pack ke?? uishh murah kat tesco lain 41.90 je..kna gi borong ni..

everything4tikati said...

Teringin nak pakai mamypoko original yang murah? Minta email everything4tikati@gmail.com atau melayari fb Mamypoko Tikati untuk maklumat lamjut. Harganye pasti membuat kawan2 terkejut sebab murah dari harga lampin supermarket brand lain2...

everything4tikati said...

kekerapan menukar diapers akan menambahkan kos dan masa anda... Mamypoko original ini sama productnye macam di supermarket...