IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, September 27, 2012

Right time kalau nak beli Coach Bag

Hallooooo
meh sini nk menghasut kome2...hahaa

ini bukan aku jual ek..saja mau share ngan korang jek

skrg ni Coach Factory Outlet tgh buat online sales
CFO buat clearing stock
so harga sgt2 la murah 




gile ko Kristin Patent Leather Round Satchel tu harga selalu paling murah pn aku tgk 800++
ni kalo ada duit rembat la wei..murah sgt ni
pastu mmg butik design..



tengok gambar atas tu..
siap ada yg 300++ jek
aku tengok fake bag pn ada org jual 200 lebey..hehehe


large wristlet tu pn berbaloi beli dgn rege tu
leather plak tu

small wristlet tu pn good bargain tu
tapi kaler dia aku tak gemor la plak :(



best kan cuci mata, ala2 window shopping
close order CFO ni esk (28/9) b4 10 malam
lap air liur aku tgk rege dia..
tapi apa daya...kena tahan napsu serakah aku ni
hehee

nama penjual ni Sinvia..aku da jumpa face 2 face dgn dia ni..mmg 100% boleh dipercayai
don't worry ye :-)

*ini bukan iklan berbayar*

16 comments:

MRS. K said...

aku punye dah selamat sampai last week. lalalala

AdanyaKauUntukku said...

akak usha gak nieH syana...cam nak beli..tapi cam tak nak...

tapi OK ke syana kalau beli?? huhuhu

SyaNa said...

kak ila, ok sgt kak..sbb 1st payment ni byr deposit jek dulu..rasa 60% kot

Gieyana said...

Menarik gak nie.tp duit nk guna pd investment yg lebih high return nih..ekekke.:-)

FARAH deeb said...

adehhh mak aiiii... tp dah sale pun tak mampu jugok guano nih? Agaga...
My latest Entry :)
Resepi: Chilled Cheese Cake (Instant)

♥ Wina ♥ said...

hurmmm menggoda sungguh!

tapi keadaan kewangan tak mengizinkan buat masa nie hahahhh byk lagi priorities lain..

Zura@Iwan said...

wahh..murah2 gk yer...

tp blm lg kut nk beli..

thks sharing beb..

watyz said...

giler murah kan... aku dulu bli 5-6 ratus gak ler... huhuhuhu... moh bli lagik... hahahha

ilia said...

Murah sgt nih...beli taknak...beli xnak...huh

ilia said...

Murah sgt nih...beli taknak...beli xnak...huh

ilia said...

Murah sgt nih...beli taknak...beli xnak...huh

qemaishak said...

laju2 tgk & baca, takut terpengaruh adoiii la

Falsya said...

ko mmg saje je kan nak bg aku terjebak ngan coach nie..hahaha..pssttt, ari tuh aku ade masuk butik coach kat gardens..ade berkenan ngan satu handbag nie..cantik gie..simple je yg penting xde huruh C langsung..sekali harga amek ko 2ribu lebih..laki aku terus kejung..ahahahah..

Nieyxzha Hassan said...

Thanks kasi link..tgh mencari :)

saniza zakaria said...

Assalamualaikum..

Very nice blog .. !!
* Blog saya ada menjual pakaian kanak-kanak berumur 1 bulan - 7 tahun ..
* Kain cotton lembut & selesa dipakai ..
* Harga berpatutan !!

follow back me : http://sanizazakaria.blogspot.com/ .. ;)

Alin Shoppe said...

Ok jugak link u bagi, tapi i slalu tgk Fb https://www.facebook.com/alin.trendishoppe
Ok jugak price dia and the owner is very pleasant to deal with.. :)