IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, September 26, 2012

Padan muka aku

huhu
padan muka aku
bila jumpa artis lelaki yang aku minat, aku xbleh amik gambar posing sama2
kalo da terambil gak sbb lupa diri, aku kena simpan gambar tu *jahat*
tak bleh publish kt blog :(

sume salah aku -

dulu aku seorang penjeles tahap langit ke 7
dulu la masa awal2 kawen
da sume pn aku jeles

ngan makcik 50 tahun pn aku jeles
ape ntah lagi ngan awek 25 tahun kan..hahaa ok normal la kan

ceh siap tak kasi amik gambar ngan pompuan2 lain
ngan artis pun aku cakap NO!!!

hahhaa padan muka aku kan

sekarang da 7 tahun kawen, kurang da sket jeles tu
bukan tak sayang, tp da percaya pada suami kannnnn

so nak cakap kt sini, ok u boleh amik gambar ngan artis pompuan
tapi jangan rapat2 ye..

sebab ape???

sebab.....

aku tak sanggup nk ignore gambar ni tanpa publish kt blog



peace yooo...

*khas utk korang2 yang minat Adi Putra..aku tau ramai peminat dia kan..saje kasi korg jeles*

dari hari isnin aku perap gambar ni..hahaha



14 comments:

♥cikmOt♥ said...

hehehe, ok kalu gambar ngan AA sah aku jeles...aku edit muka ko letak muka aku...larikkkkkkkkkkkkkk

Gieyana said...

sek bek sy x addict ngan mn2 artis n mmg x jeles..ekekeke..:-)

♥ Wina ♥ said...

aku suke adi putra nie sejak tgk suria di cordoba

jelesssss ;-)

ALoNa CintamaniszLite said...

hehe...bkn main ko ye syana. Tapi takpe...akak dh tua2 ni mcm takleh nk jeles2 dh ngan orang muda mcm syana ni.

Izza - Jiejah said...

hamboiiiiiiiiiii kemain ko sengeh yer syana .. bababbbb!!!

watyz said...

*gelak sensorang*
malu2 konon2 nyer... :)

mummy_ayu said...

wah...amik gambar ngan adi putra..caya la...

~aYu~ said...

waa... hensemnya adi putra ni... suka tgk dia.. macam laki ayu.. wakakaka.. saja nak bagi hilang jeles ni...

AdanyaKauUntukku said...

sabo je tau......

ingat ape lah tadi...
jgn jeles2...huhuhu

Zura@Iwan said...

amboi...

tp aku x jeles...hikss..sbb x tlalu minat sgt artis2 ni..gitu aje..hehe

Falsya said...

Adi putra xcukup wat aku jeles..kalau abg aaron aiiii tuh harus kite berentap...wakakakakakaka..

Chekgu Azrine said...

beruntung!!

mama_umar_maryam said...

hik3, nmpk mcm ko yg artis, AA yg peminat ko,auwww

qemaishak said...

wah gambar ngan artis ko kak, kelassss