IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, September 14, 2012

Original Trunki Bag

aku da lama cari bag ni
sbb rasa mcm comel jek..pastu terbayang la kalo gi epot tu sonang tarik jek kenit tu kan
haha sebenarnye mak nye la lebey2
hahaa

tapi siyes comel kan

tapiiii kalo beli kt luar, ko tgk rege dia tu
mencekik ok..tu 1 sebab kenapa aku x beli smp skrg ni
mahal gilosss...baik aku beli bag aku sdiri..hahaha

ni rege utk yg printed


yang ni plak utk yg plain
beza meh rege dua jenis ni
huhu...



tapi..tapi....
jangan gusar..sbb aku da dpt lubang bag ni yg murah

RM150.00 sekali postage
ko bleh pilih design mcm kt bawah ni..ikut abjad tu
see, printed ke plain ke sama harga ok



ada yg kata eh eh..mahal nye syana oiiiii
mmg la bagi ko mahal, tp bagi org yg da lama mencari menelan air liur tgk bag ni kt luar
mmg murah banget harga aku offer ni...tak caya tanya org2 yg da order ngan aku tu
aku buat iklan ni, berdesuppp order masuk sbb percaya lah...mmg murah uols....

utk 1st batch ni aku close order 17 September
so barang smp dlm October gitu
deposit RM75 diterima 


utk yg 2nd batch selepas date 17 tu, barang akan smp dalam November
so sapa2 yg tggu gaji, sila2 la ek
tapi kena tahan sket la november br nampak bayang bag nye..hehee

oopsss bag ni original uolsss....

27 comments:

Myra Jay said...

Tak penah tengok lagi beg ni, tapi memang comel sangat ;D

MRS. K said...

lawo mmg lawo syana oiii... tapi aku dah jarang bawak anak naik ketebang ni.. hehehe

pnsusu said...

alahai cute sangat

Dayu said...

alahhh..x bleh amik order lg ke??
nak sgt
murah dah ni
nak!! nak!! kalau boleh order lagi email bgtau eh: dayuyuna@gmail.com

Anonymous said...

Hai...
I nak order utk ladybug... please email me amysherynna@gmail.com

Anonymous said...

Salam, ada lagi ke? pls email nisa89@yahoo.com

Anonymous said...

Salam,

Boleh order lagi ke?
please email me at zuraidas@gmail.com

Anonymous said...

salam, saya nak order beg ni 1. ada lagi x? boleh email saya di sweet_aisz1002@yahoo.com

tq.

pnut_finas said...

ada lg tk trunki nie? email dkt syafinaz@jkr.gov.my

CH said...

hi,
Ada lagi beg ini?
chuihoong@yahoo.com

Nadia.shahrul said...

Hi.. Still available x? Emel pls
nadia.instedt@gmail.com

ptliew said...

hi, still have 3rd batch to order? pls email me the detail. tks. ptliew@gmail.com

ptliew said...

hi, still have 3rd batch to order? pls email me the detail. tks. ptliew@gmail.com

HaliaManis said...

wah serius mahu..is it still available...nak guna asap...cari kat amazon siap..huh....if available lagi..kindly pleaseeee email me..haliamanis@gmail.com

Amatullah.Aziz said...

adelagi tak? kalau ade, pls email me the details kat missy.khaleefah@gmail.com

Orkid Biru Beauty Centre said...

Salam
ada lagi tak luggage ni?
kalau still ada, email to chantique_garden@yahoo.com.my
thanks

Anonymous said...

Still available? Please pm me at emmysyhinazajmain@airasia.com.. Thanks

Anonymous said...

Salam.sis...ada pre order lg x? Kindly email me at liyana.zalikha@gmail.com. Tqvm

Anonymous said...

Salam...ada lg tak beg ni...dah lama saya mencari...email saya kat oneyharun@yahoo.com atau whatapps saya kat 0166823844

Nur Aqilah said...

Salam sis... ada lg tak bag nie? Kalo ada saya nak order.. email saya qeelah_85@yahoo.com ato whatsapp saya 0146316774.. thanks sis

Anonymous said...

Salam sis... Sy juga mahu order... Emel sy di tengkufarah86@gmail.com...

KEN LOH said...

Hi, still available?

Mrs. Engineer said...

Salam,ade lg x? ilyani.ruslan@gmail.com

shahida sahimi said...

Still available? Email me shahidasahimi@gmail.com

Noraini Bt Mohamad said...

Available lagi ke? interested nak beli...

NOOR EZLIN MOHD ARNAWI said...

Sis masih jual lagi ke ap2 pm noorezlin85@gmail.com

deAmourjourney said...

sis masih jual ke..please pm hanasuhaimi910@yahoo.com.my