IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, November 28, 2012

Barang cute handmade

STICKY ENTRY 
SCROLL BAWAH UTK ENTRY TERKINI

Hallooooo meh sini rapat2..mau cerita ni :-)

aku kan, kagum tau dgn org2 yang boleh jahit2 ni..
lagi2 kalo terer jahit selain baju..


ko tgk bawah ni, lawa bag ni..simple jek
pastu yg best nye kalo bag gini, kite bleh pilih design kain ape kite nak
ko nk bunga2 ke, ko nak jalur2 ke, ko nk kotak2 ke
ko pilih la kan..pastu suh org jahit



bag mekap ni pun aku rasa cute
kalo size besar gini, kite buat bag mekap, kalo ko nk buat beg syiling ke suh la buat size kecik sket kan
pastu nk kuar lunch just bawak jek bag cute ni..
tak suke corak gini, cari kain design yg lain



huwaaaa kalo aku ada anak pompuan, aku pakaikan dia skirt ni
cute gile kot..
corak dia pn sweet kan...
hehee boleh matching dgn bag mekap tu...


ni plak bekas tisu..letak kt dlm kete ke, kt umah ke
atau kalo size comel letak kt dlm handbag kan
cute la sket dr ko lempar jek plastik tisu tu 



ok ni paling best
barut baby...hehee dulu time iman lahir, aku ada dpt 1 hadiah org kasi
pastu tak terpk pn nk beli
da lama tu, baru la rasa nyesal tak tempah awal
konon mcm bijak la kan beli yg da siap ade kt kedai2 baby kan

tapi ko caya la best barut ni
sbb size dia besar, pastu kualiti kain dia tebal
lagi kukuh la baby ko pakai



corak plak ko bleh pilih, kalo girl bunga2 la kan..yg aku kasi contoh ni sesuai boy la kan
best nyeee...nnt ada rezeki dpt baby aku nk tempah ni byk2
tak mo la beli yg kaler putih tu je
boring kan..tak ceria..kalo corak2 gini kan ke ceria :-)


pastu brooch pun cute kan kalo yang handmade ni
bleh design macam2
letak button cute2..ohhhhh sgt la comel

sapa yang terer buat sdiri best la kan..untung korang ade bakat
tapi kalo tangan keras mcm aku ni, bleh la order jek
hehee..pastu bleh la korg show off barang2 cute ni

jom la jenguk kedai ni: http://linalyn2708.blogspot.com/

macam2 product yang korang bleh dpt kt situ :-)
insya Allah korang pasti puas hati




10 comments:

♥cikmOt♥ said...

tangan aku tak berseni...sobs...

Falsya said...

Kalau aku idok le reti nak wat cenggini weh..hahahaah

Dee said...

dee pun tak berseni..orang rabun mana cantik menjahit walau pernah menjahit masa sains rumahtangga dulu..hehehe..

watyz said...

tangan aku x berseni la bebs. syomel2 sume tu.. pandai wat.. :)

Myra Jay said...

Cantiknya beg mekap tu, ada stoberi... ;)

Ros said...

Salam ziarah...

Pattoneppv said...

tangan aku tak berseni...sobs...

Cik Nurul Siezuka said...

Cantiknya...

Khairul Hakimin B. Muhammad said...

kemas betul buatannya.

bagus! teruskan berkreatif! saya sukaaaaa!

John said...

tangan aku tak berseni...sobs...