IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, November 27, 2012

Cara hilangkan lebihan lemak

Morning!!!

meh sini nk share produk best
lotion kurus kata nye
sama la mcm pati halia yg kite dok sapu kt perot tu kan
tapi yang ni dia jenis wangiiiii
pastu effect dia lebih best

ko b4 pakai tu ce ukur dulu lilitan tu
in sha Allah kurang 1inci lepas ko sapu
tapi nk sapu tu urut2 la sket kan :-)


INCH LOSS DARI FELINNA BEAUTY..

HARGA:
RM75 SEMENANJUNG
RM80 SABAH/SARAWAK
180ML/BOTOL

CARA GUNA:
-picit secukupnya dan sapu pada bahagian badan yang memerlukan sambil membuat urutan ringan dengan gerakan membulat (pusingan arah ikut/lawan jam) beberapa kali atau sehingga ia meresap sepenuhnya ke dalam kulit.
-sapu 2x sehari, sebaiknya selepas mandi dan juga malam sebelum tidur.
-boleh digunakan oleh lelaki dan wanita (ibu dalam pantang juga boleh mengamalkannya)



#yang penting bau dia wangi..so nk pakai gi keje x de masalah..kalo pakai pati halia tu x sesuai kot bwk gi jalan kan..hahaa 

kalo tido sebelah suami pn bau minyak angin kan

patah seribu selera..hahaa



yang ni mmg wangi ko...mcm lotion 

tapi bleh bakar lemak ko...best kan????



so nak order meh email aku:








HARGA:


RM75 SEMENANJUNG
RM80 SABAH/SARAWAK
180ML/BOTOL



CEPATTTTT.......sebelum kehabisan stok..hehee

6 comments:

Falsya said...

uwaaaaa....aku nakkkkk!!!!...

SyaNa said...

meh email meh..hehee

Sidratul Muntaha said...

patah seribu selera
ahhaha!
sabo jelah aku...
pstt:nnti kau nak beli.tpi entah bila.cod.ok tak time ko blik gombak.

♥ Wina ♥ said...

wahhhh menarik!

Atie.Rashid said...

ko pun jual ek... aku bru bli sbtol 2minggu lps.. mmg puas ati pakai ni... ade gak nmpk kurng nye... aku order kat ko dpt % x.. kate kwn lame kan... hehehehehe

mama_umar_maryam said...

wahh mmg femes kt fb nih..nnt ape2hal aku roger ;p