IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, November 12, 2012

Sapakah mereka itu???

pagi tadi masuk blog tgk org komen tu eh eh sape minah2 saleh ni???
pastu aku klik nama masing2 sume pegi ke website terhape




ade prob dgn blog aku ke???
cuma ayu tu je la mmg appear nama dia sebenar
yang lain2 tu sape ek komen???
ce btau sat


8 comments:

Zura@Iwan said...

aku pun jd mcm ko gk...ada 3org mat saleh komen kt n3 aku..tp n3 yg lama2 punya la...x paham aku..huhu..

♥ Wina ♥ said...

eerrrkk pelik!!

SyaNa said...

kan..kalo klik nama dorg tu mmg kuar pages terhape

♥cikmOt♥ said...

pernah jugak jadi cam gini...sesat kut...

ALoNa CintamaniszLite said...

camne leh jd mcm tu?? mm...

SURIA AMANDA said...

kadang2 spam tu yang oi...usah la dilayan..just delete jer

mama_umar_maryam said...

spam tu weh..aku pnh cek kt n3 lame2..tulisan cine pon ade kt komen,hahah

nadia said...

oishhh, macam ni punya kes pon ada eh. macam macam dorang ni kannn. :)