IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, November 7, 2012

Camne rupa paras panties & bra kita :p

Morning!!!
hahaha ttibe entry melucah plak kan

ok ok silap ye..ini bukan entry 18SX ye
ini entry pesanan khidmat pelanggan

camne ek nk start..hahaha ttibe blur >__<

ok cuba check stok panties ngan bra korg
hahaa #gelak lagi#

indah ke rupa paras nye??
lawa ke selawa tudung, baju korg??
kalo lawa, indah bagus..tahniah
:-)

kalo kureng tu..sila sila la soping stok baru ye
hahhaa #gelak lagi#

cari yg comel2 gini ke
renda2 pun boleh ...hahahaa


gojes gak bra ni
:-)

ok x mo la letak gambar byk sgt
aku pn segan nk gugel gambar bra panties...hahaha

ok cenggini...

cuba bayangkan, hari tu kite pakai bra & panties yg kureng gojes kan
(dalam kata lain, rupa paras yang da uzur)
ttibe nauzubillah la ye..kite di timpa kemalangan..
pastu plak keadaan kite smp boleh menampak kan aurat kite tu
atau bile smp hospital, keadaan memaksa org lain melihat benda2 tu kt badan kita
ye la katanye kemalangan kan..

so adalah sgt malu ye puan2 bila benda dalam tu uzur rupa paras nye
kan kan???
even kite tgh x sedar diri time tu, kalo kite ni da bersuami, malu suami kite
kan kan???
kalo pn x bersuami, malu mak bapak kite..hehehe
kan kan???

nasihat ini diberikan oleh seorang doctor ye..
so lu pikir la sdiri kalo doctor tu yg pesan gini
hahahaa
#maknanye dia pernah tgk la keadaan benda dalam tu buruk rupa parasnye# 


:-)

#gaji ni moh shopping stock bra & panties gojes# 

11 comments:

Izza - Jiejah said...

hahahaha mujur aku ni addict bershopping bende dalaman kiikiki .

akupun selalu pikir mende yg doktor pesan tu hahaha manaaaaaa la tau kan . Nauzubillah .

Mon MonaLea said...

betul tu. kena eloklah luar dan dalamnya.

mama maman aka yana said...

insyaallah setakat nih mama jaga penampilan dalaman mama.. hehehe.. anyway gud info..tq :p

watyz said...

hehehhe... takat ni ok lagik... :)

iduraz said...

haha..macam lawak tp mmg betui pon..kita pon salu fikir gtu..andaikata ditimpa kecelakaan jalanraya, aishhh...

SURIA AMANDA said...

ok thanks for sharing nok..aku tetiba mcm terfikir betul pasal benda ni..aisey..seram la...

MRS Rongoks said...

ika pon penah terfikir.hikss

♥cikmOt♥ said...

betul betul...aku setuju...jangan luaran gojes yakmat...dalaman punya sampai dah naik taik lalat tau...hurmm

Dee said...

dee selalu gak tukar beli yg baru..yg buruk2 tu gunting dan buang..hehehe..

mummy_ayu said...

Ayu memang suka pakai yg one set..kalau tak pun...memang kena yg sama color la..tapi..memang betul tu, kalau terjadi la perkara2 yg tak diingin..and sampai nampak yg dalam2 tu..malu kan? minta dijauhkan la

Myra Jay said...

A'a betul tu...
Mana la tau kan, malang tak berbau..