IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, November 5, 2012

Tak macho okey!!

morning!!!
besar da anak saya..ttibe terlibat dalam hari bakat & anugerah sabtu lepas
nk gelak pn ade bile cikgu btau Iman ade buat persembahan
hahhaa mmg gelak pn aku ngan syarul

pastu bangun la pagi2 sabtu
kul 9 da terpacak kt dewan sekolah hujung jalan umah tu

Iman ni bangun kul 6.45 hari tu
so kul 9 tu dia da start la buat perangai ngantuk2 dia

sampai2 tu cikgu amik nk tukar baju
mula tu ok..aku pn lepak2 jek kt kerusi dewan tu

sekali tu, cikgu bwk turun Iman ke dewan, aku tgk dia tgh sedu2 baru lepas nangis
hahaha haru da niii

tgk tu muka nangis...bile nampak aku ngan syarul lagi la dia sedu2 beria
nak papa...nak papa...hahaa dia meratap

baju sket punya comel
da mcm watak belalang tu plak
hahahaa


pastu da kasi susu ingat ok la
aku bg dia kt cikgu, cakap bawak jek dia naik stage tu

sekali tu...
tgh2 beratur naik stage aku nampak la iman dok depan sekali

pastu tgk cikgu bawak dia belakang pentas
hahaha dia nangis atas pentas..hahah xmo nari2

#dorang nari lagu doreamon
hahhaa comel gile

nampak tak budak gilr pakai baju kuning 2 org depan tu
dorg tgh nangis sedu2 ko
hahhaa kesian aku tgk..cikgu tak amik dorg pn
hahaa sbb x mo ganggu tarian kot..takut budak lain x fokus plak

ape la budak ni
tak macho betul!!!

ni da tukar balik baju
aku amik dia kt blkg pentas..tgk dia tgk berdukung ngan cikgu pastu air mata meleleh jek
hahaha ape daaaaa

ni merengek nk balik
mmg dia ngantok sgt la tu

Alisya anak kawan syarul pn skolah situ
tu syarul ade kawan sakan la sembang 

hahaha buat malu mak jek Iman oiii
hahahaa 
baru eksyen2 ngan family aku ckp iman masuk persembahan

#tapi td cikgu dia ckp iman dpt gak goodies#

9 comments:

♥cikmOt♥ said...

apalah iman ni...dah tak macho dah...
takpelah umi, iman kecik lagi..sok dah besar iman takkan malukan umi...hehehe

SURIA AMANDA said...

dak kecit mmg cenggitu...ada yg excited..ada yg semangat naik pentas tp lom apa2 dah nangis..huhu

SyaNa said...

cik mot~ hahaa xde la mak nye malu sgt..sbb mcm da dpt agak jek dia akan nangis

suria amanda~ haah betul..mcm maknye dulu pn nangis naik pentas :p

Zura@Iwan said...

alahai...iman nanges , x per la...tggu dia bsr sket..berani la tu..hehe

Nana said...

rata2 kat fb minggu lepas seme update anak2 seme wat persembahan kt skolah aih tak saba plak tgu mia skolah hehe

mama_umar_maryam said...

alolo iman..xper,next yer buat persembahan solo plak tau ;)

Rasp said...

takpe takpe...
next year iman lead k...
memang dia ngantuk ler tu sis...

♥ Wina ♥ said...

ahahahahh mcm manelah anak bujang aku nanti ek? :)

Lily@MamaZaraZareef said...

Umur brapa bdk2 ni..lom 4 tahun kan..ok la bkn iman sorang nangis. Ada geng jugak kan..hehehe..kecik lg kot. lom ada keyakinan diri lg dok atas pentas..:-)