IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, November 23, 2012

Alhamdulillah...akhir nya dapat gak ...

Morning!!!
hehee fuh lama ok nk pujuk syarul kasi green light nak tukar hp

b4 ni aku pakai nokia je..yang kejap2 memory full please delete some data
smp aku x tau nk delete ape da
hahaha ngarut2 jek hp tu

pastu ade la sket rezeki dtg, puas gak pujuk suami saya yg sgt penjimat tu
siap buat muka sedey sume org hp hebat aku jek norkia yg uzur

syukur dia kasi gak aku tukar
:-)

idaman kolbu ....
biar la org da pakai Note 2 ke hape
aku x kesah pn pasal teknologi gadjet ni
kalo ikut nk kejar yg baru, mmg parah la
sbb byk sgt kuar yg lagi gempak kan

yang penting aku suke...kaler pink yooooo
hahahaa sgt la gedix kan

benda lain mcm hbag ke, jam ke kasut ke kalo aku nk beli, mmg aku beli jek tanpa tny syarul
tapi bila bab hp ni, mmg aku kena tny dia
hahhaa sbb dia ni jenis pantang aku dok telek hp dok surf internet dpn dia
sakit mata katanye

tu yg kena minta green light
so kena sign surat perjanjian, x bleh pegang hp kalo kt meja makan & kalo time dia ada kt umah..
hahaha 

#saya janji#

16 comments:

mama tisya said...

wah cun note baru...hah aku janji tu jgn mungkiri...hehehe

Gieyana said...

wahh..nestnyer...congrats...
Mmg jimat guna smartphones...:-)

Gieyana said...

#bestnyer..:-)

Nana said...

senang la hapdate blog pakai note je hehee

MRS. K said...

hehe.. boleh la geng... tp aku cam jatuh hati ngan iphone. ada application yang aku suka

Puteri Satu said...

hehhe.. akak pun tingin nak beli samsung note ni... tapi duit lum cukup...ihik...

Gadis said...

bestnyer...teringin jgk ni nk tukar yg baru...=)

♥cikmOt♥ said...

AKU SUKA HTC...HUHU

ALoNa CintamaniszLite said...

Syok laa, syana. Tp mmg betoi pun..kat umah bila ada suami..kena laa layan dia. Bkn layan dia mcm raja tp dok bersembang2, gelak ketawa, masak sama2, kemas sama2...buat aktiviti bersama. Tambah erat ler kasih syg tu, hehe..kan syarul kan...

akak pun tingin gak nk pakai galaxy ni...tp takleh ler tingin hat mahal2. Dpt advance pun jadi laa kot, hehe...nanti laa di suatu hari ada rezeki lebih2 leh ler beli.

SURIA AMANDA said...

BESTNYA...ari tu aku ada ckp kat cik abg nak beli galaxy note 2, pas tu kan..dia ckp..cheh..mcm pakai selipar kat muka jer..beso..at last baru2 ni dia dapat rezki lebih,dia yg beli dulu..tiap kali bunyi je hp tuh..aku kutuk dia..eh...selipar bunyi la..dia buat dekkkk jer....senyum2 sumbing..panassss!!!

Falsya said...

woooooaaaaaaaaaa.....bestnyeeeee....dpt jugak kan..tp betul tu syana, kalau dpt bende yg kite idam2 kan die punye sukenye lain macam kan..pasnie tido bwk note kat tepi kepala..hahahahaha

watyz said...

wa... best tu.. kaler pink lagik.. aku blm dpt green light nk tukar phone. tp mcm nak tukar gak tp phone lama mcm biasa en. izhar pakai. hahahhaha

Afne said...

wahhh note pink lg u...

Zura@Iwan said...

best syana..dpt kot beronline gk kan...

syahrul mcm iwan gk penjimat orgnya..hehe..

shiemz said...

Sama la ngan laki aku.... kalu aku pegang hp jer, mula la dier pun teleng kepala nak tgk aku nak bat ape... rimas plak bila dah pakai hp mcm nie... hahahah

~Beb~ said...

syioknye. yang penting BARU dihati kite. sure leka kn?