IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, November 9, 2012

Pengubat hati lara

keh keh....
dasar gemok kan...jiwa kaco sket dapat makan terus happy :p

smlm jiwa serabut sket..
tapi xde ape pn..saje nk serabutkan diri sdiri 
#yup saya mmg gile#
nasib la ade teman yg sudi dengar saya merepek blk keje smlm
hahaha sesambil tggu syarul dtg amik kt opis ni
kite sembang2 sambil makan
:-)

sedap burger bakar ni
kentang dia guna original kentang tu
sedap sgt!!!!

tapi air kite amik air kosong jek ek
hahaha jimat jimat :p


kadang kite ni xde la masalah pun, tapi ttibe hati tu rasa xbest
hahhaa sakit otak kah??
bagi aku, kalo rasa gitu mungkin sbb aku letih kot
letih dgn rutin harian 
rasa nk duduk diam2 xmo buat rutin tu utk sehari pn xpe
semua rutin yg aku ade la skrg ni
rutin kt umah, kt opis..semua!!!

tapi...bila da sembang2 ngan teman yg sudi dengar
rasa lega sket..
so kawan2 kt luar sana, kalo ttibe rasa jiwa tu kosong or mcm xbest, cari kawan utk sembang
kadang org tu mungkin bukan pasangan kita
cari teman yg sudi dengar kite ngarut..hehee


thanks babe sudi dgr aku ngarut..hahaa
lebiu :-)

3 comments:

SURIA AMANDA said...

aku dah kenyang tp nampak burger tu..aku tetiba jadi mcm eh..pesal rasa lapar plak ni eh?hahaaha

♥ Wina ♥ said...

betul..setuju sangat!

kdg² aku pun tetiba je boleh rasa down..rasa macam nak lari je dari semua benda..duduk diam² dengan laki n anak² dalam hutan ahahahahah

eh, ko buat aku terliur petang² nie..dahlah lapar..sejukkk

Zura@Iwan said...

sm la ...kdg2 kita akan rasa mcm x best....tp x taw sbb apa kan..huhu...

tp aku kdg2 kejap je perasaan tu dtg...lps tu back to normal..bila ingt muka happy anak...jd reda perasaan tu..hehe..

mkn kt mn tu?