IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, November 14, 2012

Tudung Cotton Size L

ENTRY MELEKAT 
NAK TENGOK CERITA TERBARU, SCROLL BAWAH YE :-)


ok ari ni nk cerita pasal tudung plak
aku ni skrg bleh tahan cerewet gak pasal tudung
aku suke cr yg labuh2 tutup dada skrg ni
dulu2 ade aku kesah?? pakai jek asal tutup rambut kannn....

pastu tgk ade member yg jual tudung labuh Size L yang bile pakai sgt selesa

dia ade 2 jenis
yang ni 

TUDUNG SOFT AWNING SAIZ M

even size M, tapi insya Allah tertutup dada ko tu
jenis labuh tudung ni
pastu awning dia lembut..xde la keras so sape2 yang jenis x suke ade awning2 keras tu, bleh cuba tudung ni
nak pakai helmet pun sonang kan...




tudung jenis ni harga dia RM27.00 sehelai
postage RM6.00


yang jenis ke 2 plak
TUDUNG SYRIA COTTON SIZE L

YANG NI JUAL SEKALI INNER
aku da beli selai tudung ni kaler lite purple
sgt2 selesa..lupa plak aku nk snap gambar sdiri
inner dia xde la buat muka ko jd bolat gitu
pandai ko adjust runcing la muka ko :-)

kecik la plak gambar nye
ni pilihan kaler yang ada

ok ni contoh tuan kedai pakai
aku tgk gambar ni la yg aku terus suke tu
labuh menutup dada kan.. tp selesa sbb cutting dia bujur gitu

jenis ni harga dia RM25.00
postage RM6.00

kalo ade yang minat nk order bleh email: myasefia@yahoo.com

atau nk penerangan lebih clear pasal tudung ni tgk blog maya ye: http://blogmaya.com/jom-beli-tudung-kat-sini/

try la beli 1, insya Allah korang puas hati
:-)



5 comments:

SURIA AMANDA said...

glemer jap si Mya kat blog ko nok...

ieda said...

wahh berniaga tudung lak nie .. bagus2 .. sambil2 kann ;)

Dee said...

mmg cantik...baguslah tolong2 kawan berniagakan..

Sidratul Muntaha said...

alal kecik
aku ingatkan ade size xl
hadoi..
mgm tak dan la klu pakai..
tak tutup tetek aku yg beso ni.
huhuuhh

Myra Jay said...

Cantik tudung Syria tu, terbekenan pulak ;D