IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, November 8, 2012

Siapa nak makeover rumah secara percuma, yayy! :D

gila ko takmo kan...
hahaa teruja aku bile tgk ade contest free makeover ni
laju jek aku join :-)

sapa nak join pegi klik sini

atau klik kat gambar bawah ni

cara dia mudah jek
1) pegi ke blog Nadiafarahida

2) pastu sambung ayat ni: ' saya nak nadia pilih rumah saya untuk di makeover oleh wall makeover by na keranaaaaaaaaaaaa

3) pastu LIKE page  wall makeover by na..kat facebook..
tinggalkan link entry korg kt page dorg

4) tinggalkan nama, link entry korang tu, dan facebook korang dekat blog nadia

----------------------------------------------------------------------

ok meh sini percubaan aku kot dapat free makeover kan...


 saya nak nadia pilih rumah saya untuk di makeover oleh wall makeover by na keranaaaaaaaaaaaa:

1) Firstly aku nk ngaku yang aku ni mmg fail bab2 deco dinding ni..cara nk letak frame pn aku fail ya amat :( 

2) tapi aku teringin la kan nk dinding lawa gojes mcm umah nadia budak comel tu    *kenyit mata* ;) 
so tidak la umah aku boring je kan..
sedap la sket mata ni nak hadap dinding batu tu 

3) tapiiiii...financial skrg ni agak sedehhhh :(
*jujur dan pasrah*
so....mana la tau dpt makeover free ni, berhajat la jugak saya nak ubah dinding master bedroom tu..da la katil kite sama kaler putih gitu..tapiii..aku x boleh kot pilih kaler pink, mau pengsan suami saya..hahaha
tapi mmg jujur bila tgk page Wall Makeover by Na hati sangat la teruja..design wall dorg sume cantik2..lain dr yang lain..
ade yg comel2 gitu, ada yang elegan dan yang islamik pun ada ok..sangat unik!!!
NAK SANGAT!!! :-)


ok itu percubaan aku untuk menang..kalo korg rasa boleh buat lebih baik, pegi join contest ni kat 

:-)


7 comments:

Gieyana said...

gd luck beb..cantik umah dier..:-)

mama_umar_maryam said...

pehh..gile bebeng nadia ni nk kasik hadiah, gudluck weh

SURIA AMANDA said...

good luck nok...

ieda said...

gud luck dear ,
harap2 ada rejeki kita kan
sbb pemenang ramai yg dia pilih ;)

nadia said...

salam kakkkk~ ;)))
nadia singgah sini. ehem ehem. ;))
insyaAllah ada rezeki, mesti akak menang. hehe. nanti nadia upkan semua entry peserta dekat blog nadia ye. thank you kak sebab sudi join. :)

Falsya said...

gud luck bebeh..aku nak join tp xduk umah sendri mcm xbest plak nak berdeco2 nie..kalau aku ade umah sendri mmg harus aku masuk jugak conetst nie tau..;)

nadia said...

ohh lupa, *kenyit kenyit mata balik ;p*