IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, September 15, 2011

1st time Ketapang buat jamuan raya ~sebak~

Sebak -___-
hahaaa yo la 4 tahun keje ni br 1st time buat jamuan raya..ni pn inisiatif kami2 satff ni
pasrah sbb mmg kenal sgt boss2 kami xreti sgt bab2 ni..ate bos sume laki kepala plak dok pikir benda2 lagi penting kan..mana ade masa jamuan2 ni..hahaa

so after seminggu dok planning bertiga (Kim, aku & wan) maka td lunch time berjaya merealisasikan sume nye..yeehuuuuu

mmg xbagi tau bos langsung..td da siap setting br jemput masing2 turun meting room bawah makan2
konon mau suprise la kan..sekali nyaris2 kitorg yg suprise sbb bos ade appointment kat luar..tp dia cancelkan sumenye sbb jamuan ni
alhamdulillah..caya lah bos!!

wajah ceria berbaju raya..hahhaa

ni lagi ceria..tp ni wajah chef berjaya siapkan sume hidangan...hehee



budak wan tu ramai kenal kot..selalu sgt wajahnye ade di blog ni kan

yg kiri tu pn salah sorg staff..

anuar ni pn semangat bile kitorg plan psl jamuan ni..siap masak rendang sdiri ok..syabas!!!

wan jgn cerita la..mmg org kuat ni
:-) tq wan

ok dtg da bos2..sume pn berwajah suprise!!!!

mau tak, makanan penuh meja..


kim - nasi carrot + ayam tomato + acar

syana - nasi impit + kuah kacang

wan - sate + lemang + air
anuar - rendang daging

meriah!!!!



wan anak emas bos..hahahaa tu dok makan ngan bos :p


sini aku ngan kim je gegirl..yg len sume laki..

tu yg korg tgk aku ni xramai opismate..

asyik2 aku & kim je kan..kalo ade pn wan


sentak perot mak...


yang girl kiri tu org filipin..

PA opis sebelah..saje jemput sekali..



bosses..



puas hati sume berjalan lancar

sume pn hepi alhamdulillah

insya Allah tahun depan kite buat lagi no..

5 comments:

mama tisya said...

penuh meja....saper masak tu?

Jiejah @ Iza said...

bestnya .. opis aku x pernah buat sbb aku 1 & only malay hhahaha . kang meraung aku kene masak tuk semorang ekekke

qemaishak said...

wah kak meriah..opisku xpernah buat jamuan lam opis, kalau ada pun dinner kat luar je..

~diAhOntHeblOg~ said...

umah ko bile? hehehe..ke da lepas? melepas la aku..

PUANSTOBERI said...

bes jugak camni..sket je pun. makan pun sonang je. hihi :>