IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, September 21, 2011

Sayang Maybank

morning!!!
atoii lambatnye nk ari jumaat..gua kering da ni
yippieeee hari jumaat gaji!!!!
mmg sesak sgt2 da ni..nk gi keje, rse nk isi minyak pakai minyak masak jek..hukhuk *parah*

ok xpe..ade lg brape hari jek..sabar ek poket
ni nk cerita hadiah raya aku dpt dr maybank

korang dapat tak???
hehehee


hepi bile rse diri dihargai..ok fine la dorg bg sbb membalas hamper yg company kasi
tp still rse kembang hati gak ni..hahaha


eh bukan rasuah2 tau..tp tanda ingatan tulus ikhlas ok

apeke benda dorg kasi???

nasib bukan kuih raya..aku x larat da nk susun kuih raya kt umah tu

berlambak!!! bukan makan pn

ok ni b4 aku letak benda yg aku dpt tu



ok ni selepas letak???


tau ke aku dpt ape???
aku dapat coasters set & table plate mat

hehee pastu beria berangan susun cantik2 *gile*

ok aku waras..so aku simpan sume plate & sudu sume tu

aku susun gini jek skrg ni


ok la sbb table cloth aku tu ade gk hijau2 sket kan
so ala2 matching gak la..hahaa hentam je la labuuuuu


-tq org2 bank :-)



9 comments:

POSH76 said...

bessnyer dapat gift dari mbb...santek letak kat dining tu

POSH76 said...
This comment has been removed by the author.
pnsusu said...

cantekkk,,,,

Dee said...

canteklah..table cloth tu kalau dah sama color ngan table mat..nti tak naiklah warna dia..dah cun sgt dah tu..

watyz said...

hehehe...best dpt hadiah sbb rasa diri dihargai gitu kan... :)

PUANSTOBERI said...

tingin nak wat siap susun2 pinggan letak sudu garpu tu. tp incik asben kata, toksah nak poyooo..
Baekk... :D

Nana said...

cloth table sama mcm aku nye
tp dah malas nk hias hahha
mule2 je rajin

AdanyaKauUntukku said...

akak nak redeem barang..tapi tak reti..ha ha ha...

tapi table mat tu sama cam akak..tapi akak nyer kaler merah

~diAhOntHeblOg~ said...

best nyew..ko da pindah umah ye nok?