IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, September 9, 2011

Setelah hanimun 3 tahun akhirnye....

sambung ayat di atas :p
ok akhirnye, syarul abis gak belajar..hehhee
alhamdulillah dia berjaya kota kan ape yg dia janji kt mak pak dia dulu..

katanye ini hutang hidup dia kt mak pak..nak abiskan study & bawak mak pak gi konvo..
suci sungguh anak ini :-)

ok maka dgn rasminye dia pn da start balik hidup sbg sorg pekeje
aku start kenal dia keje kt bank itu, mana pernah tgk dia pakai tie2 bagai
sbb dia dulu keje shift malam..mcm kejadah jek nk pakai tie kan

ni lps 3 tahun ttibe kena keje opis hour kan
harus wajib pakai tie..

teros mak rse nk pengsan...i mmg suke tgk org pakai tie
lagi2 suami sdiri teros rse nk pelok kuat2..eh

-selamat menjadi pekerja cemerlang :p

11 comments:

mama_umar_maryam said...

alhamdulillah..happy utk korg

Nana said...

heheheh aku pon suke tgk org pakai tie tp amrul mmg xde la nak bertie heee

gee ryder said...

tahniah syarul!

rasp said...

peluk jgn tak peluk hehehehehe
congrats buat uols berdua :)

MrS. F!zA said...

hihihi..kita tiap2 isnin jelah dpt tgk suami pakai tie..dh isnin je ada assembly kt skool..hahaha

Iela Fazielah said...

wah2..... mmg.. kalau laki gi keje pakai tie.. vangganyer.. tp laki ai xsuka pakai tie.. dia kata mcm mamat skema

moon's said...

al hamdulillah. congrate' eik. emm, naper laki aku x pkai tie w/pon manager PTP eik. opsss PTP bkn bank x wajib pkai tie. jimat duit x pyh beli tie. hahaha...

wahida said...

alhamdulillah..ur hubby dah habis belajar...sungguh murni niat dia tu...

salam kenal...

Mya said...

haah eh.. kira sebelum ni coi tak penah pakai tie la kan gi office.
heee selamat menjadi pekerja cemerlang yer coi...

Adyshariz said...

tahniah..tahniah..tumpang happy

laki kita payah la nk pakai tie,sb boss dia pon x pakai.. hehe

sW33tdARLiNG said...

saya tak merasa tgk suami pakai tie mahupun kemeja & slack tp sangat sangat sangattttt suka tgk lelaki pakai kemas macam tu.. nasib laaaa