IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, September 7, 2011

Magnum Classic Ice Cream

adoii org tak peknen kalo ngidam lagi haru
hahahaa kalah org peknen

gara2 tgk iklan kt Tv la ni, teros aku bercita2 nk cari eskem ni
mcm xbleh tahan2 da :p
yg geram tu, bile time xmo, berlambak aku jmp kt stesen minyak kan

tp time nak sgt2 tu jenuh!!!
3 kedai aku pegi br jumpa

akhirnye dapat gak aku makan :-)
konon 1 utk aku, 1 utk syarul

sampai2 umah, teros terpaksa kena share ngan kenit ni
sebok nk pegang bagai..pastu jerit2 kalo lambat kasi..hahaa


best la tu dpt eskem sedap

last2 aku yg tak puas makan malam tu
syarul pny ade lagi dlm esbok tu
dia bkn feel sgt makan eskem..

last2 smlm aku kan off sbb nk bwk Iman gi DEMC, tp pagi tu aku anta gak iman kt nursery

sbb kena anta syarul gi opis dulu


tgh2 drive pulang dr anta syarul kt bnm tu, ttibe kepala aku teringat eskem magnum dlm esbok

teros laju2 aku balik, bukak esbok.....

oh nikmatnye makan eskem magnum sorg2 xde org kaco
sorga......hahahaa
aku rse syarul xtau lg kot aku da mkn eskem dia :p

xpe, nanti bleh beli lg...sbb aku rse tekak aku mcm nk lg jek
tak puas jek rse makan coklat luar2 tu pastu vanila kt dalam...


fuuuhhhhh nyaman jek rse :p


-tu sat lg ade la tu yg mencari eskem magnum ni *hahahaa*

5 comments:

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

yang...selamat hari raya..maaf zahir batin...
aku suka eskem ni yang...yg clasic tu...sedap giler laaa....berbaloi ngan harganye...rasa nk beli lak bila tgk ko makan nih
hehehe

mama tisya said...

aku br tgk smlm iklan tu..tup2 ko up entry..terliurrr...sbr2 pose ni

PUANSTOBERI said...

ha..retu masa balik dr kg singgah petronas beli eksrem, tp tak amik yg ni, amik yg cornetto kon tu la.
sedap yg ni. mmg ada je yg mencarik magnum ni kang . haha :D

qemaishak said...

Terus terliur, blk karang harus cari nih..:)

sW33tdARLiNG said...

naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkk~~~