IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, September 28, 2011

Mengidam kalah orang mengandung

wehuuuuu...org tak peknen ni kalo ngidam, aku rse kalah org ngandung
sbb mengidam non stop..hahahaa
da dpt 1 pastu ngidam hok len plak *parah*

ni lastweek pny cerita..tgh2 baca paper THE STAR, ttibe nampak iklan pizza hut ni. demm yu!!
10 layer katanye pizza ni, di penyekkan menjadi nipis
yang aku tak tahan tgk cheese dia tu...huwaaaaa


lunch time teros pancing KIM ajak dia gi pizza hut..gigih ok mencari pizza
last2 pegi yg kt Pusat Bandar Damansara tu


aku dtg mmg set nk makan pizza tu jek
so xmo la amik set lain kan

makanye aku oder la air asam boi ni..terbaeekkk!!!!!


KIM oder set spageti..mcm sikit jek aku rse
mungkin sbb pinggan nye kecik kot..ntah ler



set KIM ade la sekali sup + roti


tp da tertulis, rezeki aku nk dpt sup free kan..makanye syukur la dgn rezeki dr Allah


staff tu anta 2 kali sup..pastu aku saje kabo, eh xpe la kalo nk bg free..hahaha
itu consider dpt free ke, or aku yg mintak ek?? hahahaa



ini la pizza yg yang aku ngidam tu


gile sedap wei...aku ni bkn penggemar PIZZA HUT *suke lg dominos*


tapi pizza ni mmg sedap..u shud try bebeh!!!


mmg lega tekak aku dpt makan pizza ni
patut aku mkn pizza ni ngan syarul & iman..tp mcm mana ntah termakan sorg2 plak

*abang, nnt kite mkn pizza ek* :-)


6 comments:

♥cikmOt♥ said...

meleleh air liur aku ni...sib baik perut aku dah penuh...hahaha

Nana said...

wah sedapnye wei
ni ada esok lunch aku terjah piza kt opis ni kang

nzh1979 said...

ciskek betol la ayang syana nih..ekekeke...takpe2 kang tak jadik la nak buat lasagna..terus gi pizza je kang..hahahhah

watyz said...

nampak sedap. smlm aku makan kfc pon aku ckp ngn izhar 'ptutnye kite bawak abg ngan adik skali'. bile ade anak x tergamak nak makan sensorang menda2 sedap ni kan... :)

Ami said...

aku pon rasa nie la pizza PIZZAHUT paling best dan boleh dimakan so far.yg lain mmg out la.aku gi mkn nie weekend hari tue,ingat dpt le 30% sebab hubby ade maybankcard,sekali tak bleh pasal 30% tue kalau order ala carte je.tapi pasal die sedap,okla takde discount pon kekeke

Pepel BoNda AmaNi said...

minggu lepas aku bawak mama aku makan pizza yang baru nie..tapi mama aku belanja..hahahahahaha...