IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, September 30, 2011

Khas untuk terapi pasangan berkahwin

aku rasa more sesuai utk pasangan da kahwin kot
time cinta2 perangai sume kepit2 lagi..hahaha





so suami, kalo i marah2 tu, tanda i masih syg..kalo tak sayang da, mungkin time tu i akan diam jek..lantak la u nk buat ape pun..i akan simpan suara i dr i bebel kt u



time i da tak sayang nnt, mungkin i tak bebel kalo u tak pick up fon..atau mungkin i da xkoser nk call2 u kalo u keluar..atau mungkin time tu, i x bebel kalo u lambat bgn pegi keje..u tak nak bangun lantak..i pegi je teros..
kalo ttibe u tak dgr da suara merdu i bebel pasal u lupa buang sampah, mungkin time tu i da xheran dgn rumah kite...kalo 1 hari nnt u tak dgr da suara i bebel2 kt u, i rasa time tu u patut risau yg i da tak syg u lagi...

so skrg ni, asal i celik mata je nk bebel kt u, asal dgr suara u kt fon jek i bebel kt u, asal nampak muke u jek i nk bebel kt u...u patut bersyukur...sebab sehingga saat detik ini, i masih sayang u sgt2 & i harap, i takkan bosan utk membebel kt u hingga hujung nyawa i..

so kalo u sayang i sgt2, please stay :-)


7 comments:

iduraz said...

sangat setujuuu...kita bini ni camner suami buat perangai or menyakitkan hati tetap kita tahan sebab sayang...hukhuk

♥cikmOt♥ said...

kerana sayang aku ikutkan...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ai sokongggg!!!

SYANI said...

100% setuju..

POSH76 said...

sepatutnyer kena maintan sampai bila2

sW33tdARLiNG said...

betul! pompuan kalau dia dah tanak, dia takkan cakap apa2 dah. perkataan taknak itu sendiri dia dah malas nak ucap...

tp kalau dia duk ulang i taknak i taknak sebenarnya dia masih nak tp dia perlukan lelaki itu terus memujuk can comfort her heart, give her confident

Stevearbx said...

100% setuju..