IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, August 30, 2012

hujung bulan,suami mampu bagi makan tulang ayam je la...

keh propa sgt tajuk
:p

malam td gi pasar mala, ttibe dr siang aku terbayang Rangka Ayam
lama sey tak makan...
last makan berbulan2 b4 posa kot..lama tuuuuu

maka meh la kite cari rangka ayam
heyyy..rangka2 pun seketol ni 5 hengget ok
mahal benor rangka skrg..
rasa dulu time skolah2 idak la kot mahal gini kan
*lupa*

tapi mmg aku suke rangka ayam..
suka bersyarat org kata
syarat nye kena makan rebut2..kalo makan sorg2 sgt la tak layan

pastu syarul up dgn sup gearbox
amik hok kecik jek..sekali sedut dlm tu da abis :(
tak puas makan...

dinner smlm
tulang ayam & tulang lembu
hahaha

aku ajar anak aku kokak tulang ayam
hahaa best la bertambah lagi sorg berebut rangka ayam tu ngan aku
makan rebut2 la syiok 

bersungguh dia makan..hahaa
good job Iman!!!


ooohh tapi itu gearbox Iman xbleh makan
nnt tak cukup utk umi ngan papa
hahaha *dasar*

siap ckp ngan Iman "yang ni tak bleh..pedasss....."
hahahaa


Iman makan la tulang ayam tu je ek
yang tu makan byk2 rebut2 ngan umi pn xpe..umi suke :D

yeehhhh esk cuti
tgh plan nak masak ape kt umah
since Iman pn mcm tgh berselera je makan..best kalo masak penat2 pastu tgk dia beria makan
nak ajar dia makan sendiri..

Jom misi mencari tikar!!!!!
*asal boleh shopping, ada je idea* 

9 comments:

SURIA AMANDA said...

amboi Iman....selera nampaknya tu..dasar umi ko kan...

♥ Wina ♥ said...

aku pun suke ratah² sambil tgk TV ;-)

Falsya said...

Mkn mcm gitu pun dh sedap syana oiiii...hehe

Rinna said...

Makan berebut2 nie mmg sedapkan.. Dah lama tak makan rangka ayamm.. :)

PUANSTOBERI said...

yer, rangka ayam tu mmg kena makan rebut2, baru bes.. lama lak tak mkn rangka ayam tu. ada yg panggil ayam dinasor. hihi

Zura@Iwan said...

wahhh....tliur la plak aku tgk...kena cari kt psr mlm nie..

mrsfiza said...

dulu duk kpg kalo pi psr mlm msti beli rangka ayam..rm2 je..tu pon dh rsa mahai gilaa..

ALoNa CintamaniszLite said...

dpt bayangkan situasi sebenar bila tgk reaksi iman dlm gambar, hehe..

**sian iman..makan tulangggg ayam aje, ye..hehe.

watyz said...

aku ngan izhar suka makan rangka ayam tu. kat melaka juai rm4 kot. lama dh x bli... :)