IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, October 8, 2012

Anak bujang saya :-)

haiiii semua :-)
besar da anak saya ni..kadang tu ingat dia baby lagi
rupenye da big boy sgt!!

kalo cakap pasal toys tu, mmg tidak gemar la dia main toys budak2 baya dia pny
aku ni kadang tu beria la usha kt Toys R Us tgk toys utk range umur 2tahun
tapi bile dok fikir2..errmmm mmg tidak la dia nk main benda2 tu sume
ntah la susah nk ckp iman ni minat ape..

tapi semalam, saje try bawak dia main layang2
da lama dia kenal kite ni..
bile tgk cerita upin ipin episod ada Wau tu, sebok mulut "kite..kite.."

ni pegi kat pantai remis
15minit jek dr rumah kitorg tu :-)

muka hepi dpt main kite
ntah mana dia belajar sebut kite ntah
aku sebut layang2..hahaa

kurus sungguh anak umi ni
takpe la..janji sehat da dia xde asma, xde flu batuk sume da sembuh
alhamdulillah 

teruja dia tgk layang2 tu terbang tinggi 

tp muka sebuk tgk org dok main bola
pastu merengek nk ball plak
haaishhh berlambak ball kt umah tu
nasib Iman ni jenis bleh kompromi
xde la bile x dpt ape dia nak tu dia nangis meraung guling2 ke
alhamdulillah sgt
just ckp kat dia "1 jek toy iman bleh beli..nnt lain kali kite beli lagi ok..ok bye2 toys..nnt iman dtg lagi.."

pastu dia bye2 pastu diam la dia tak mintak da
aku amalkan ni start dr dia baby lagi..start dia kenal toys, belon..
kalo tak jenuh la setiap kali kuar nampak belon, toys nak beli kan
so ckp camtu, insya Allah dia boleh paham..



anak papa :-)
muka sama, perangai campur2 umi + papa
tp mcm lebih ke umi je..oh noooooo
suke tak sabar, garang
:p

sangat tak suke hari isnin..lepas da best2 lepak ngan Iman
pastu kena keje plak

korang pn mesti tak suke isnin kan 
huwaaa cepat lah jumaat
hehee

8 comments:

Nana said...

Tau xpe xsuke isnin
xpuas rs main ngan anak dah la sabt ritu koje

♥ Wina ♥ said...

sekejap je anak² membesar kan?? kadang² mcm xmo dorang besar :-)

Zura@Iwan said...

pantai remis...x penah smpi lg...wpon aku ni org Perak..ahaha...

Lily@MamaZaraZareef said...

sukenye die main layang2..=)

LYAfrina said...

seronoknyer..bersantai di pntai smbil layan ank main layang2... suka gak lepak kt pntai ni

mama_umar_maryam said...

xpernah puas..lagi2 klu wiken anak2 xsehat ,huhu..

watyz said...

kejap je masa berlalu kan... :)

Myra Jay said...

Ari Senin memang tak best, tak cukup je cuti kan :)

Comel tengok Iman tersenyum girang :D