IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, October 8, 2012

Anak gembira, ibu bahagia

Morning!!!
betul tak korang, bile anak gembira, kite pn bahagia kan
even kite letih camne pun, mmg rasa nak happy kan dorg jek

ni kesah last 2weeks
family dr Taiping datang sini..
so kami berpakat la nk bawak budak2 berjalan

selalu jalan gi shopping mall, kali ni plan bawak gi Pusat Sains Negara
mmg minggu tu aku letih sgt2..dgn Iman nye suke plak bangun tgh2 malam nk tgk katun
mmg katun la dia tu..
tapi kerna anak2 aku gigih la jugak

muka happy anak2 :-)

best la dorg dapat main dalam tu

Iman suke duduk dalam kapal tipu ni
da la TV tu 3D pastu gegar2 kapal tu
aku da pening2 dia relax jek

:-)





berbaloi tgk wajah2 riang dorg
walau hiruk pikuk gak la dibuatnye
sbb 4 org budak kenit di jaga oleh 2 ibu
hahaha mmg kelam kabut gak la..

tapi berjaya 2 ibu itu membawa pulang anak2 dgn selamat
hahaa siap bleh pegi soping kat One Utama lagi
ok ujian lulus!!!

lepas ni bleh buat aktiviti gini lagi noni..
kasi dorg happy main2..
:-)

8 comments:

ALoNa CintamaniszLite said...

pusat sains pun berjaya membuatkan budak2 teruja mencuba setiap permainan yg dorang sediakan....dan tak tau laa apa yg dipikir oleh otak anak2 ni ketika bermain di situ??? mesti imaginasi dorang dasyat masa tu, kan..hehe..

Falsya said...

Mcm best je tmpt tuh..Iman nie hensem kan..kalau aku ade anak ppn , jd biras aku mau?..wahahahahaha..

SyaNa said...

kak alona, mmg syiok dorg main kak..tp ntah ape2 la dorg dok godek..hahaa

falsya,hahahaa..insya Allah aminnnn
tak lama la tu

Gieyana said...

Tpt yg wajar bw anak2 utk learning process..next time aq turun kl nk g sini lah...menarik jer tgk..:-)

SyaNa said...

haah mmg bagus tempat ni gie
wajib dtg tau kalo turun KL

♥ Wina ♥ said...

last pg Pusat Sains Negara masa sekolah kot ahahahh..

Zura@Iwan said...

betui tu beb....yg penting anak happy..kita pun happy kan...

pusat sains tu aku penah pegi masa sek dl jek...insyaAllah irfan sbr sket..leh bw dia ..

Myra Jay said...

Memang nampak diorang best sangat :)
Tapi betul tu bila anak2 gembira, IbuBapa akan rasa bahagia :D