IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, October 4, 2012

Takde rezeki kat situ, kat cari kat tempat lain

Morning!!!
entry luahan hati..kekee

ada gak member2 blogger tny awat blog aku da jd mcm blog shop plak da ha skrg ni
ada yg mcm x enjoy la sbb kurang entry personal fun2 kan
sume pn nk promote2 barang
huhu mak cari rezeki nyah...

yo la...nk harap kan NN tu skrg ni da anak tirikan aku
ntah ler, picisan sgt kot aku ni..takpe la
bukan rezeki kite kan

nak kata takde org dtg blog aku, ni smlm pny print screen
setakat kul 4ptg jek UV aku da 406
pastu aku tgk total UV smlm 533
ok la not bad la kan...tak de la smp ribu2
tp kire ok la kan....


tapi....aku pny income, tak gerak2 rasa da dkt 3-4 bulan kot takde BE
bkn jek xde BE, yg CPC campaigns tu pn tak gerak ok
statik gitu je la dr ari tu


mana la aku tak frust..mula ingat nk kubur kan je blog ni, tanam dalam2
malas nk amik port da
tapi bile pk balik, baik aku jual brg, sbb ada lg org yg dtg kan blog aku
alhamdulillah, ramai silent reader yg email sudi beli ngan aku
tq so much korang

at least berguna gak la blog aku ni..
tp aku still x mo jadikan 100% blog shop..
sbb aku masih minat menulis pasal hal2 lain
cuma mungkin da tak seghairah dulu, sume benda nk dibuat entry kan

#rezeki itu milik Allah#

14 comments:

mama tisya said...

rezeki ada di mana2...ko rajin nk bisnes insya allah rezeki ko di situ..nuffnang ni sambil2 je...aku pn lama dh be baru tk muncul2..hehehe...dpt be bkn sebab UV sgt cz ada gk UV ribu2 tp tkde be..so tkyh riso sgt yg penting brg ko jual ada org bli:)

MRS. K said...

aku suke je baca belog ko syana oiii...

Mya said...

aku ok je kau nak blogkan pasal apa pun babe.
hari2 aku masuk sini.
tak dpt beli barang kau jual, cuci2 mata pun sokayy..
teruskan berbelog yer.
yer rezeki di mana2 :)

♥ Wina ♥ said...

aiman x kisah ;-)

PUANSTOBERI said...

ai pun dah lama BE tak singgah dah... huhu (T___T)

Zura@Iwan said...

aku lg la wey.....nuff aku tu pon x de nk gerak2 nek mencanak mcm org len...huhu..

luahan perasaan gk ni...blog aku x femes...huhu

SURIA AMANDA said...

beb..tips nyer kan..bila dah boleh cash out RM50++ tu..ko cash out jer..pas tu berlambak BE baru naik...aku nyer skrg boleh cashout dah..

Nana said...

aku nye be skang dah xkencang dah haha
xpe la kasi org lain plak rasa

qemaishak said...

ok la kak, up je barang2 baik sini, aku masuk je selalu, xbeli tgk pun jadi lah kan hihi

Saleha said...

kitapun selalu datang sini.. jdg tinggalkan jejak tp lebih byk drp silent reader je

yun said...

buat jer blog syana...kite suka bc pasal iman...sbb dia sebaya aqeef...:)

p/s:syana, sy yg emel awak nk 2 tony moly tuh....salam kenal....-nurul huda mustaffa-

watyz said...

alhamdulillah... tutup 1 pintu berpuluh lagik terbuka... :)

Gieyana said...

uv hg kira byk than aq tau..x per beb..insyaallah kalau x der rezeki kat sini luas lg rezeki Allah bgkan kt ko..

Iman yg comel..:-)

nadia said...

salam kak shana! :)
nadia first time singgah sini. salam kenal kak. alang2, nadia terus follow. :))