IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, October 2, 2012

Best sofa dewasa ni

Halloooooo
thanks readers sbb support jualan aku..hehee
insya Allah ape yang aku rasa best, aku try jual kt blog ni ye
harga plak aku try bg the best :-)


ok ni aku jumpa lagi barang baekkkkkk
ADULT RECLINE FLOOR CHAIR 

Colour:


1) Beige
2) Light Blue
3) Green
4) Pink
5) Light Brown
6) Dark Brown
7) Black

macam2 gaya santai boleh buat dgn kerusi ni

lenturkan sdiri secara manual
takde button tekan2 pun..lentur2 sdiri jek


jgn risau belakang tu ada mcm papan yg support body korg
so tak perlu sandar kt dinding 
kukuh jek kerusi ni

boleh cabut cover tu basuh ye






nampak situ material cover tu??
yang pasti BUKAN LEATHER ye
dia mcm polyster tak serap air 

Harga: RM200 sekali postage semenanjung
boleh email: syanasaid@gmail.com

ini pre order ye
ETA 3-4weeks after close order

5 comments:

SURIA AMANDA said...

kalau aku yg beli confirm makin pemalas aku ni,...

Zura@Iwan said...

mcm best sofa tu....:-)

qemaishak said...

Bersabarlah wahai qema...dah xde bajet utuk beli sofa weh haha

Aisyah Husaini said...

Bestnyer cam nak beli je tapi wit x ade dah ke bajet lain lor ha ha

Myra Jay said...

Ada tengok kat FB kerusi ni, dah amsuk dalam wishlist, if ada reZEKI lebih memang nak beli ;D