IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, October 20, 2011

Aku menang hadiah besar punyeeeeee

Ya Allah..syukur sgt2...tak sia2 aku dok gugel cr idea
mmg xsampai 10 minit aku da tau theme ape aku nk pilih
cuma yg lama tu nak susun2 gambar + ayat la kan

akhirnye menang gak :-)
hadiah utama ok..heheee

ingat tak aku join contest ni ari tu
aku post entry ari senin kot...tup tup smlm da umum pemenang..sgt pantas ok puan penganjur

nak tgk balik entry tu klik sini: http://syanasaid.blogspot.com/2011/10/contest-best-birthday-party-themeidea.html


aku menang ape??

ni ha..Junior Bean Bag
mmg ade gak aku teringin nk beli..ade jual kt mall opis aku..tapi bile tgk regenye, adoii xpe la simpan la dulu niat di hati...

sekali menang contest plak...syukur sgt2..hahaa
aku ni kan jarang join contest..so sekali join, menang besar teros harus la teruja
entry konfem la kena panjang berjela..hahahaaa

tak sabar nk tengok hasil party anak nett tu nanti
harap2 nett dpt merealisasikan CONSTRUCTION SITE BIRTHDAY PARTY

mood bunga2 riang..lalaalalaaaa

12 comments:

POSH76 said...

mmg berbaloi...tahniah beb!!!

Pepel BoNda AmaNi said...

best2...tahniah2...

qemaishak said...

Tahniah kak..mmg patut pun menang.idea gempak tu:)

Nana said...

tahniah
aku nengok en3 ko dah tau bole menang
kreatif & lain dari yg lain hehee
bez gile adiah ok!

watyz said...

tahniah syana... lepas ni bg idea kat aku lak ek... hehehhe

SURIA AMANDA said...

congrats syana...

♥cikmOt♥ said...

ni barulah dikatakan pemenang...tahniah weiii

sW33tdARLiNG said...

tahniah tp utk apa junior bean bag tu ya? tak pernah tgk plak sebelum ni

Cute MuM said...

tahniah..
memang best pon idea tue..
pasnie bolehlah landing sambil tengok tv..

Dee said...

tgk entry syana aritu pun mmg tau u layak menang..tahniah!

mama tisya said...

tahniah wei..nett dh bli brg2 skit2...

mama_umar_maryam said...

i told uuuu,hik3, tahniah syana!