IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Monday, October 24, 2011

Impian yang tercapai..

Morning!!!!
sgt2 hepi ari ni...sebab last saturday settle majlis konvo syarul kt PICC
even ade benda2 yg x berape smooth tp i'm hepi :-)

1stly tq kt IZAN sbb tlg settle kan pasal hal2 penginapan
sbbkan homestay yg dia dptkan tu murah = RM70/nite so aku amik 2 mlm
saje lepak2 putrajaya even xke mana pun :(

alhamdulillah tahun ni tercapai impian syarul nk abiskan study dia
sblm ramai tny, syarul br abis degree bus admin majoring finance (kot)
dulu dia amik degree engineering kt UMS tp xabis study sbb xsanggop dok sabah nun..haaihsss
padahal da thn 3 kot aku rse



pastu masuk keje bnm dia apply scholarship..alhamdulillah dapat :-)
so degree ni nk tebus balik kesilapan dia yg lalu
katanye dia buat sume ni firstly mmg utk mak abah dia
dulu2 time baru2 study dia selalu berangan nak ade anak time konvo
dia ckp nnt mak abah masuk dewan, aku jaga anak yg da pandai berlari kt luar





and YES!!!

mmg Allah susun elok jek..ahamdulillah 2nd impian dia pn tercapai :-)
nak ade anak yg pandai berlari time dia konvo & aku kena jaga anak kt luar dewan..hahahaa

mmg itu pn yg terjadi :-)


*iman bersama belon RM5* mahal gilak

nasib la dia pasang crite katun utk budak2 kt 1 dewan khas

so melepak la kitorg dlm dewan tu..bile bosan dok dlm tu aku bawak ler dia kuar pusing2 keliling khusyuk tgk Kung Fu Panda sambil mkn choki choki




tgh tgk movie ttibe tergerak rse ati nk kuar usha keliling

mmg btol2 ngam2 aku kuar tgk syarul tgk beratur nk naik stage ;-)

dpt gk tgk muke dia



lega 1 part...


syarul bersama adik2...


harap dgn degree ni dpt memberi sinar baru dlm kerjaya syarul
*ewahh*

-syukur dgn nikmat Allah-


14 comments:

POSH76 said...

Tahniah beb to ur hubby..insyallah doakan yang terbaek untuk sekeluarga...

mama tisya said...

tahniah utk syarul...aku tumpang heppy bila ko ckp syarul nk tgk ank die pandai berlari time dia konvo & ko kena jaga anak kt luar dewan tu tercapai...best ler lepak homestay

♥cikmOt♥ said...

weiii syarul botak nazar ke ni..

pepun tahniah buat syarul...

Alin said...

salam kak syana, nak tau psl homesty ler sbbnye next week adik nk konvo kt picc so nk cr tmpt penginapan jgk, tgh blur mn nk cr, help me plz....(nada mrayu)

MRS. K said...

tahniah buat lakimu itew.. hehehe

Dee said...

congrats to ur hubby sis syana..moga terus cemerlang ye..

qemaishak said...

Tahniah untuk suami akak..
Semoga lbh maju & berjaya dalam kerjaya.

Mya said...

congrates cocoi :)

Anonymous said...

Tahniah beb utk syarul..terharu plak aku baca entry nih..iyer la aku kan sentiasa tahu flow hidup ko dr kenal syarul..kawen..nak dptkan iman..smpi la kehari ini..alhamdulillah di atas semua rezeki yg Allah berikan..mmg TERBAEKKKK..(peace yo ~ ilia ;-D)

Iela Fazielah said...

tahniah to syarul... kira ala2 kes mcm hubby aku gak la ni... belajar sepauh jalan... dah tua2 gini br nak smbung belajar.. tp xpe.. utk masa depan dia.. kita isteri support... aku insyaallah thn depan kot merasa... tp ngan anak 3 tu.... hehehe

rasp said...

hehehehe ada gak *kot* tu kat blakang hehehehe...
apa-apa pun tahniah to your hubby and you....
smoga bertambah-tambah cerah masa depan uols...

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

adik hubby aku konvo uniKL kt PICC gak .. tahniah to syarul ... aku lak duty as urusetia konvo uitm .. sana sini tgh konvo aku rasa semua universiti nieh ;-)

Nana said...

tahniah wat syarul..

SURIA AMANDA said...

tahniah utk syahrul..