IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Wednesday, October 12, 2011

Anai-anai dalam perkahwinan

morning!!!!
ari ni aku nak share buku yg aku tgh baca...

buku pasal perkahwinan...ANAI-ANAI DALAM PERKAHWINAN

dalam buku ni dia ulas pasal 10 punca ketidakpuasan perkahwinan
kadang kite rasa perkahwinan kite da ok..kite rasa pasangan kite pn bahagia..
kite rasa kite pn bahagia (gaduh2 sket biasa la)

tp disebalik tu, ade "anai2" yg tgh membiak..kalo x bunuh takut2 runtuh sebuah "banglo"
usia perkahwinan tu bkn penentu segala..kadang yg kawen 30thn pn ttibe xde angin runtuh gitu jek

buku ni ditulis oleh seorg kaunselor
sesuai la kalo nk jadikan hadiah anniversary or sbg bacaan sdiri
bkn hanya utk pasangan yg mmg ternyata ade masalah...yang rse kite bahagia gile pn elok baca utk perbaiki diri :-)

harga sebuah : RM25
postage: RM5
nak oder email aku: syanasaid@gmail.com

penulis: PUAN ZAILAN YUSSOFF

(auntie aku penulis buku ni...so meh la sama2 support auntie aku yg juga mak kepada BOB)


6 comments:

Nana said...

aku ada nengok buku ni selak2 baca free hehe mmg menarik buku ni

syanasaid said...

ek nana, ko tgk kt mana??
ade jual kt kedai ke??

Iela Fazielah said...

menarik2...

~ana~ said...

ada jual kat mph x?

Dee said...

menarik tertarik..tp ada 10 buku lg yg dee tak baca2 pun lagi..huhu..

POSH76 said...

bagus ni bukan senang nak kekalkan perkahwinan yang penuh dgn kasih syg