IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, October 13, 2011

Eh Iman da pegi Genting la..

hahahaa aku lupa update pasal holiday kt genting..
kitorg pegi last month :-)

mula tu aku booking tiket online kt 1st world hotel, sekali syarul dapat resort BNM
da hotel tu pn xbleh cancel, so aku sms kawan2 kot ade yg nk beli..
nasiiibbb ade kawan baik hati amik bilik tu


konon kul 8 pagi mau gerak naik genting teros..
tp dok singgah tesco la bagai kan smp genting kul 12
ok la xla awal sgt, tak la lewat sgt kan




letih keje sume hilang bile tgk wajah kenit ni hepi :-)









mula tu angkot stroller turun..tp mcm susah la plak nk usung main2 game sume kan

pastu gigih la syarul anta ke kete balik

ko tau la paking sana bkn nye dekat2 mcm kite paking kt sogo ke kan :p


nasib syarul pahm bininye sayang lemak nk jln jauh2

so dia suh aku jaga Iman sambil dia gi anta stroller




ralit iman tgk live band time tggu papa dia


dgn aku2 sekali ralit tgk...
aku mmg suke live band ni..dulu muda2 remaja layan gk gi tgk kt club


eh gambar da lintang pukang..hahaa

ni b4 anta stroller :p

Iman ok jek dok dlm tu, cuma susah la nk main2 pastu kena tinggal stroller kt bawah kan
papa nye takut org roger kete oren anak..hehee


muka fotostat abis kan..hahaaa




aiiyoooo anak...gayat ok bile dia panjat2 gi

mulut aku bising jek suh dia behave..


feveret Iman yg terbaru = JAGUNG

suke dia mkn jagung..pastu poo poo kuar jagung seketul2
hahahaa dia main telan jek jagung tu





2 jejaka kesayangan saya!!!




Insya Allah will be hepi family forever :-)


hahaha aku gelak2 tgk gambar ni

sama siuttt...cuma tang hidung tu xikut papa nye

awat ler tang hidung ikut umi..hahahaa




Iman & Umi




hepi bile tgk anak hepi :)



ikut hati aku yg nak naik benda ni

tp kenangkan mcm xsopan plak aku nk panjat kuda tu, so simpan jek la dlm ati

hahaaa

tp mmg aku bwk iman main benda ni lebih dr 5kali..hahahaa








pastu ade clown show

iman takut clown..hahaha

tp dia enjoy la join games tu

cuma jgn smp clown dtg kt dia..hahaa


ni pegang papa sbb takut clown :p



ini la kawan yg sudi amik bilik tu

tq eila :-)


lepas pass kunci sume kitorg pn check in kt AWANA

resort bnm ni luas gile


ni master bedroom..

besar mcm 1 bilik hotel

budak tergolek keletihan

2nd toilet


2nd bedroom...mmg xusik langsung

sayang btol :(



ni toilet dlm master bedroom

sikit pny besar smp bleh berkampung anak banak dlm tu



lawa interior dia
bleh cilok idea utk reno




besar & lawa gile










pastu lepas maghrib lepak ngan eila & abg E smp kul 11



aku poyo2 jek pakai glove bagai

tp mmg sejuk gile

lemak2 aku xmembantu sungguh...lemak byk tp xmembantu sungguh


da cium2 pelok pastu bye2 nak balik tido..zzzzzzzz

esk tu pulang ke pangkal jalan

letih tapi hepi :-)



8 comments:

mama tisya said...

sronok iman jln2 genting..mmg best tul yg BNM punye tu..rezeki ko

Pepel BoNda AmaNi said...

bestnya iman..main2 kat genting..wah besarnya beb resort tue..lain kali iman suruh ummi ajak amani skali taw... :P

Nana said...

iman bole geng ngan damia la..
suak makan jagung
asal lalu depan giant setiwangsa suh benti bli jagung
pastu klw malam2 dia sendiri ckp dulu owh jagung xbuka dah malam kan?hehe xtahan tu la mcm ko kata beyak kuar seketol2 jagung kekeke

AdanyaKauUntukku said...

ntah bila nak panjat balik genting tuuuuu.....

rindu nak lepak kat sana

btw ni kat awana yek? sbb kat view tu cam kurang molek sikit...ha ha ha

watyz said...

wa..seronok nye g genting. ntah bile la nak ke genting lagik...

Dee said...

nti dee nak bwk anak2 naik genting gak..teringat masa dee bwk mimi umur dlm 3 tahun gi genting and masa tu dee pregnantkan fifi dlm 6 months..hehehe..

adyna said...

best nyer gg iman dah banyak ek..amni baru nak msk 5 n 6 btg.. best ar g genting..aku bile ler merasa nak kesana hehehe

mama_umar_maryam said...

umang aii puas hati aku tgk bilik korg ni!!!kitorg blm smpi genting ;agiii