IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Friday, October 21, 2011

Shopping tudung secara online

amboi skrg ni sume nk online kan

aku rse kalo ade jual brg dapur secara online ramai gak kot yg beli

*eh ke da ade?*



ok ni aku beli tudung kat http://www.adrisyaqistinacouture.com/


yg ni aku beli shawl pelangi :-)



cantik idok???

ni cara2 nk kurangkan tembam kt muke :p
*ini wajah aku pagi jumaat..suci murni tak :p*



yang ni plak aku beli inner neck
skrg ni aku da terjebak ngan shawl...tgh kumpul beli sket2

sbb time raya ari tu tgk tudung awning yg cung2 sume memahal..

makanye aku pn beli la shawl sbb murah kan..even murah tapi santek sgt :-)

tp kat http://www.adrisyaqistinacouture.com/ ade gak jual tudung awning yg cantik2

harga pn berpatutan..


so ape lagi, kome2 kan da gaji, pegi la cuci mata & poket kamu2 sume..hehe

13 comments:

mama tisya said...

sesuai ngan ko pki tudung camgini

PUANSTOBERI said...

oh..beli online ni mmg agak 'berantu'. hihihi.

muka ku ini tak sesuai ber shawl. napak melepek je. jd terpksa ber tudung awning. tp tudung awning pun ada certain2 je la.
Tp smlm baru laki aku cakap aku kalo nak napak kurus sila pakai tudung bawal je. selain dari itu, mmg napak tembam muka. Huhuh.
Napaknya kena kembali ber bawal lah. Hikss :D

watyz said...

terselah wajah keibuan ko syana.. makin cun aku rasa ko ni.. :)

♥cikmOt♥ said...

mentang mentanglah skang seme di ujung jari...ko saje jelah kan...
kang ada aku terpengaruh ni...huhuhu

SURIA AMANDA said...

cantik kan....

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

aku x reti yg jenis shawl .. ada pun aku pakai jenis cam tudung ariani part awning dia tu kain lycra 100% .. selesa + senang tak yah jaga awning bagai ... leh masuk mesin & tak yah gosok ;-)

POSH76 said...

santekla beb nak2 kaler oren tu i like...

gee ryder said...

shawl pelangi tu cantik...ceria!

Mamamanja said...

wahhhhh... runcingnya muka... hehehe

dela said...

selalu jugak beli online....... tak tahan duit ja... semua berkenan.. :)

Qhaifa Nur said...

salam singgah

saya tak pernah lagi beli online, tapi cantiklah warna tudung .....


dah follow jom follow back

mama_umar_maryam said...

haa aku mmg nk tgk yg inner neck tu,nnt ku terjah ,gaji aku blm masuk lagi ;p

armouris said...

lagi info tentang tudung di SIHAT SELALU - Bagaimana Memudahkan Memilih Tudung Untuk Dipakai