IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Tuesday, October 25, 2011

Homestay Putrajaya

morning!!!
aku mula nye malas nk buat entry pasal homestay tu
tp sbb kan ade yg bertanya, so aku buat la ye utk rujukan kome2 :-)

gambar sume aku cilok dr blog IZAN yooo

ok homestay ni kt Presint 9..tingkat 6 ni tp ade liff dun wori
dr situ nk ke PICC ade la dlm 10minit gitu

ni pintu msk :-)

ni lorong2 nk ke bilik...tu la tempat aku mekap2 sbb dlm bilik xde cermin yooo


ni toilet master bedroom..toilet luas jugak la



ni master bedroom..pun agak luas


ni bilik ke 3

just ade toto..


ni bilik ke2..




ni dapur...sini xde esbok ok

just ade cerek & pinggang mangkuk jek

tp sini ade wheelchair..so sape2 yg nk guna tu xyah beli
bleh je guna sini pny


living hall yg luas..sekali ngan meja makan


so sape2 yang nk dok sini bleh contact IZAN kt blog beliau: http://h-n-i.blogspot.com/
pandai2 la ko tanya dia ek..ni bkn dia pny tau

dia just tlg contact kan aje..so pegi tanya mintak tlg baik2 ok :-)

harga dia= RM70/nite...sgt2 murah..so jgn demand lebih2..hahaaa

7 comments:

♥cikmOt♥ said...

ish ish...all copy right reserved ni...hahaha

~diAhOntHeblOg~ said...

haa..mcm umah membe aku la bentuk nye..die buat apartment2 tu jd homestay kn..

POSH76 said...

mmg berbaloila beb rasa cam selesa cam kat rumah...

mama tisya said...

mmg sesuai kalo p rmi2..beso & murah

Nana said...

murah je ek
bagus ni kot nanti ada org carik homestay bole la call izan

Alin said...

yes a great thanx to syana sbb dh tlg bg detail bout homesty ni, also a greatful thanx to izan jgk sbb dh susah payah cal tuan pny rumah ^__^, thanx a lot to both of u

bada said...

apasal aku baru jumpa iklan ko ni ye?? hihi...