IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, October 13, 2011

Harga & cara nak bayar Premium Beautiful

meh nk kabo harga & cara pembayaran

HARGA PREMIUM BEAUTIFUL CORSET FULL SET

S - L : RM2,400
XL - Above : RM2,600

CARA NAK BAYAR PLAK

1) CASH

nanti aku kasi la acct bank aku..pastu korg transfer la..then aku akan pos PB kt korg


dun worry..ko da transfer duit, aku tak lari punye..atau pun bleh COD area KL, Shah Alam & sewaktu dgnnye :-)




2) Kredit Kad
Kalau ko nak guna kredit kad pon boleh..aku akan email/pos kan borang untuk diisikan. Bila dah dapat borang dari korang, aku akan uruskan pembelian dan hantar PB set korg A.S.A.P.
Tp diingatkan bila pembelian menggunakan kredit kad, retail charge 5% akan dikenakan. Baik ko beli cash, leh jimat 5% tu

Ambank, Hong Leong, OCBC - 0% installment
Others - 1.5% interest





3) RHB Easy Installment Plan





Ini paling mudah ..korang pergi je ke Tesco (kiosk RHB Easy)..
Just bawa IC sahaja.
Mereka akan proses on time (dlm 15 - 30 minit sahaja)
Korang just cakap nak pinjam dalam rm 2k dan duit tu akan masuk dalam ATM card teros
Sangat mudah dan cepat.
Kiosk ni buka sabtu ahad juga.
So, anytime korang boleh pakai Premium Beautiful sekarang

ni jadual bayaran balik pinjaman :-)


takat ni tu je cara2 pembayaran yg aku terima...tp mana tau kan, kot2 later2 aku nk buat skim main kutu plak ke kan..sbb aku tau ramai kt luar sana teringin nk pakai




S - L : RM2,400
XL - Above : RM2,600

kalo tgk harga mmg mahal..tapi kalo pakai btol2 secara konsisten, hasil dia kebaboommmm..meletup badan uols..ok bukan meletup sbb debab ek..hehe

REBET TUNAI = RM150.00


Runding Cara & Demontrasi percuma


Syana Said
019-226 0586
syanasaid@gmail.com


5 comments:

~ Puan Yan @ Mama Aliff ~ said...

yang.. rhb easy plan tu kan.. dia nak basic gaji berapa baru boleh buat loan tuh ?

SyaNa said...

yang, min gaji RM1500

watyz said...

installment bulan2 ble x? hehehe...
main2 je syana...insyaAllah..kalo berminat nanti ble contact ko ek...

POSH76 said...

mahal tak mampu...tapi kalau ada duit why not

Mamamanja said...

udah jd toke PB plak erk???