IKLAN BERBAYAR

Nak tengok entry lama?? search je

Thursday, February 26, 2009

Beg Cute


Jenuh aku kumpul setem Guardian ni smp 30 keping..smp kena mintak kt org..sbb tak mampo da nk beli brg
tp aku puas ati sbb akhirnye dapat gak beg ni..
korang ade tak kumpul setem Guardian ni??
kalo baru nk start ari ni mintak maaf la ye..sbb last 28/2 ni..so ade lagi 2 ari..

selamat berjaya!!!

10 comments:

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

mmg kiuttt...
senyap2 kumpul ekk..
x nak war2 kan pon...huhuhu

jiejah d'blogger said...

hahahaah aku punya setem ada 2 jekkk wakakakak , batang idung beg pun x dapek hahahaha

SyaNa said...

fieza~ hahaha..amponn..mmg aku ade niat nk war2 kn..tp asyik la lupe..i'm sorry

jiejah~ hikhik..xcited gile time aku kumpul ni..tiap2 minggu soping sana..laki aku geleng kepala je la..

helena's said...

sy tatau pape pun,,haha ketinggalan tul..

Anne Zain said...

aku pon tatau paper pon pasal setem ni syana...uhuhuhu

~Eila @ Along~ said...

wahh..ko kumpul ekk syana..setem tu ade la lam 4-5 aku buang je..malas nak kumpul..hehe..kalo tau ko nak..sure aku pos dahh

Mamamanja said...

toke beg pun nak sesusah carik beg free ker? :p

Nana said...

ahh mmg comei

zura@iwan said...

rajin ko yer kumpul setem guardian tu..heehe...cute beg tu..

Nana said...

hehe tu la pasai rajin btol kumpul stem tu